Logo

Sting lanseaza un nou album in toamna

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5152 times
Sting lanseaza un nou album in toamna Image

Sting lanseaza un nou album in toamna

International-muzica

Această vară se anunţă una incendiară pentru cântăreţul britanic Sting. Acesta pregăteşte noul album de studio cu piese originale, al 11-lea din carieră şi primul înregistrat de el în ultimii 10 ani, care va fi lansat în toamnă.

Noul album este rezultatul a trei ani de muncă, în care a colaborat cu Brian Yorkey şi John Logan, compozitorul coloanei sonore a celui mai recent film din seria "James Bond".

Albumul, intitulat "The Last Ship", a fost inspirat din cântecele pe care le-a compus Sting pentru musicalul omonim de pe Broadway, care va avea premiera anul viitor.

Musicalul are o intrigă plasată în anii '80, în Wallsend, o regiune din nord-estul Angliei, unde Sting, pe numele real Gordon Sumner, a copilărit.

Muzicianul a folosit pentru noul album de studio câteva cântece din acel musical, dar şi alte piese noi, neincluse pe coloana sonoră a respectivului show.

Discul va fi lansat mulţumită colaborării dintre trei case de discuri: Cherrytree, Interscope şi A&M Records.

În prezent, Sting se află în turneu, în America de Nord, iar la sfârşitul lunii iulie, urmează să concerteze şi în România, în cadrul turneului său "Back To Bass".

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti), precum şi online, de pe eventim.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele: Tribună/Pe scaune – 479,25 de lei, Golden Circle (promo) – 272,64 de lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 de lei.

Biletele promo vor fi valabile până la epuizarea a câte 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preţurile vor fi următoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.

Cunoscut ca interpret, compozitor, autor, actor şi activist, Sting anunţă că noul album va fi la fel de bun ca precedentele.

Având în palmares 16 premii Grammy, aproape 100 de milioane de albume (solo şi alături de grupul The Police) vândute, un Glob de Aur, un Emmy şi de trei ori nominalizat la Oscar, îl credem pe cuvânt.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.