Logo

Stilou minuscul pentru spionat!

Author: admin
Posted: 2 years ago
Read: 6238 times
Stilou minuscul pentru spionat! Image

Stilou minuscul pentru spionat!

RO

Cele mai tari dispozitive de spionat din 2016 – partea 1

Stiloul minuscul de spionat

Dacă doriți să spionați pe cineva, probabil că vreți să obțineți dovezi și nu există vreun dispozitiv mai potrivit pentru asta decât stiloul cu cameră. Deși poate seamănă cu un stilou obișnuit cu cerneală, vine totuși cu o cameră de 2,8 mm, pe lângă un slot pentru microSD și un microfon.

PS-2 KEYSAFE PRO de la LM TECHNOLOGIES

Acest dispozitiv vă permite să aflați parola de pe un computer deoarece acesta înregistrează toate butoanele apăsate pe un dispozitiv de către un utilizator. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu îl folosiți în scopuri ilegale.

6120-A COVERT AIR FRESHENER (3G)

Acest dispozitiv este ideal pentru monitorizarea video cu telecomanda în rețelele 3G dar și 2G. Asta înseamnă că vă va permite să urmăriți orice activitate cu ajutorul smartphone-ului. Ar putea fi folosit și ca senzor, activând un video call atunci când trece cineva pe lângă dispozitiv ce este deghizat.

RC-800 KIT PEN SCANNER

Acest document de scanner este aproape la fel de mare ca un stilou și nu necesită un PC pentru a-și desfășura activitatea.  

Autor: Kapil 
Traducator: Radu Ivanovici 
Sursa photo: www.gadgetsandgear.com

EN

Top Spy Gadgets for 2016 - Part 1

Tiny Spy Pen

If you wish to spy, then youll want to gather evidence & there is hardly any superior tool for this than this pen camera. Although it may appear similar to a typical ink spiller, however it actually features a 2.8 mm wide angle shooter built in, in addition to a microSD card slot & a microphone.

PS-2 KEYSAFE PRO by LM TECHNOLOGIES

This gadget easily allows you to know the password of a computer since it records all the keys which are pressed on the device by a person. However, make sure you do not use it for any illegal stuff.

6120-A COVERT AIR FRESHENER (3G)

The gadget is ideal for remote-video- monitoring over 3G as well as 2G networks. Meaning, it will allow you to monitor any activity with the help of your smart phone device. It could even be utilized as a sensor, activating a video call whenever an invader passes the device in disguise.

RC-800 KIT PEN SCANNER

This document scanner is almost equal to the size of a pen & it does not require a PC in order to carry out its job.

Author: Kapil

Share it!
Tags: stilou, spionaj, curiozitati, tehnologie, dispozitiv, scanner, PC


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.