Logo

Singapore/ Hoteluri din Singapore

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 12300 times
Singapore/ Hoteluri din Singapore Image

Singapore/ Hoteluri din Singapore

RO

Singapore este una dintre cele mai frumoase țări din lume. Deși este mică din punct de vedere geographic, milioane de turiști o vizitează în fiecare an. Există multe hoteluri în țară care atrag turiștii aici.  

Marina Bay Sands este un hotel atractiv care inspiră mulți turiști prin luxul său și priveliștile care îți taie respirația. De fapt, Marina Bay Sands nu este numai un hotel. Este o stațiune localizată în apropierea golfului Marina din Singapore. Este a doua cea mai scumpă clădire din lume. Are un hotel, restaurante, magazine, teatre, facilități pentru expoziții și locuri de divertisment. 

Mandarin Orchard Singapore este un alt hotel faimos. Odată a fost numit „Cel mai bun hotel” din Singapore. A primit de asemenea premiul pentru Hotelul cel mai luxos la Premiile pentru Hoteluri Luxoase (2012). 

V Hotel Lavender este un alt hotel superb din Singapore care oferă turiștilor cazare. Acest hotel este foarte popular deoarece este localizat în districtul principal pentru shopping din Singapore. Mulți turiști din toată lumea aleg acest hotel pentru a se relaxa în Singapore deoarece oferă servicii bune. Acest hotel este localizat lângă Golden Mile Complex, pentru ca turiștii să poată să meargă la cumpărături și să mănânce preparate tradiționale. 

Peninsular Excelsior Hotel este un alt hotel superb care oferă cazare liniștită și confortabilă pentru turiști. Suntem aproape complet siguri că oricine se poate bucura de relaxare și comfort în acest hotel. 

Hotelurile menționate mai sus sunt unele dintre cele mai luxoase hoteluri din Singapore. De fapt, eu cred că Singapore găzduiește multe hoteluri luxoase, iar experiența aceasta este unică în întreaga lume. 

Autor: Donum
Traducător: Raluca
Sursa photo: www.prefferedhotelgroup.com

EN

Share it!
Tags: singapore, hotel, asia, turism, shopping,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.