Logo

Rusia / Putin , tatic sau nu ?

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 7295 times
Rusia / Putin , tatic sau nu ? Image

Rusia / Putin , tatic sau nu ?

RO

A trecut mai mult de o săptămână de când președintele Vladimir Putin nu a fost zărit nicăieri. Purtătorii de cuvânt de la Kremlin continuă să dezmintă diferite teorii legate de dispariția acestuia, dar nici nu dau o explicație concretă. Dacă Putin nu a murit, nu este grav bolnav, nu încearcă să controleze diferite fisuri care ar fi apărut în regim după moartea lui Boris Nemtsov, unde e?

Ultima teorie care se pare că este și dovedită este cea conform căreia liderul de la Kremlin ar fi dispărut de pe scena politică în interese personale, mai pe scurt, ar fi devenit tătic. Se știe deja că Vladimir Putin are o relație de mult timp cu o fostă campioană mondială la gimnastică, Alina Kabayeva, în vârstă acum de 32 de ani. Se pare că aceasta ar fi dat naștere unei fetițe într-un spital din Elveția, iar temutul președinte rus ar fi fost alături de ea.

Conform ultimelor informații, în spitalul elvețian Sorengo, cei doi ar fi închiriat două camere, una pentru naștere, iar cealaltă pentru rude și gărzi de corp. Putin ar fi aflat de acest spital de la premierul italian cu care s-a întâlnit ultima dată înainte de a dispărea de pe scena din Kremlin. De câteva zile, cele două camere sunt ocupate.

Putin a apărut în fața camerelor de luat vederi pe 5 martie, când s-a întâlnit cu actualul premier italian. Urmează însă să se întâlnească cu președintele Kârgâstanului săptămâna următoare, conform declarațiilor oficiale venite de la Kremlin. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.soy502.com

EN

Share it!
Tags: putin, disparitie, kremlin, rusia, alina, kabayeva, gimnast,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.