Logo

Ronaldo se desparte de Irina!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 41112 times
Ronaldo se desparte de Irina! Image

Ronaldo se desparte de Irina!

RO

Cristiano Ronaldo, unul dintre cele mai cunoscute nume din lume, vociferat de numeroase ori de fanii fotbalului dar și de domnișoare ce visează să aibă parte de atenția sa, a fost timp de 5 ani de zile asociat numelui Irinei Shayk, una dintre cele mai cunoscute modele din lumea modei. Cu toate acestea însă, după îndelungi speculații, Ronaldo a confirmat faptul că cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp. Într-o declarație scurtă, fotbalistul a spus că „după cinci ani de relație, eu și Irina nu mai formăm un cuplu. Noi suntem de acord că ar fi mai bine să punem punct aici. Îi doresc Irinei tot binele din lume”.

Speculațiile că cei doi nu ar mai forma un cuplu au apărut după ceremonia Ballon d’Or, unde Ronaldo a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, dar nu a fost însoțit de cunoscuta sa iubită. Mass-media din Portugalia a scris în acest timp că relația ar fi scârțâit de ceva timp și că Ronaldo ar avea pe altcineva. Mai mult chiar, gurile rele au spus și că Irina nu s-ar fi împăcat deloc cu membrii familiei fotbalistului, ceea ce ar fi dus la o ruptură între cei doi.

Toate aceste zvonuri au fost confirmate iată de însuși Ronaldo. Astfel, unul dintre cele mai cunoscute cupluri internaționale s-a despărțit, dar motivele acestei rupturi rămân necunoscute. Cei doi nu locuiau împreună deși au fost împreună atât de mult timp, deoarece fotbalistul locuia în Spania în cea mai mare parte a timpului, iar Irina călătorea foarte mult pentru a fi prezentă la diferite prezentări de modă din întreaga lume. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.buschleaguesports.com

 

EN

Share it!
Tags: ronaldo, irina, fotbal, sport,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.