Logo

Răsare un nou cartier rezidențial în Rahova!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7434 times
Răsare un nou cartier rezidențial în Rahova! Image

Răsare un nou cartier rezidențial în Rahova!

Imobiliare

RO

Răsar noi locuințe la marginea Bucureștiului! În ciuda crizei financiare și a puterii cumpărare slabe a românilor, cartierele rezidențiale răsar ca ciupercile după ploaie! Cel mai nou se va găsi în cartierul Rahova, la cinci kilometri de centrul orașului, spun dezvoltatorii. Mai mult, aceștia menționează că la sfârșitul lunii iunie 2013 vor fi gata un număr de 70 de locuințe. Cât despre prețuri, dezvoltatorii ne uimesc cu unele mici... O garsonieră pornește de la 24.900 de euro, un apartament cu două camere de la 33.000 de euro, iar unul de trei camere este de 47.ooo de euro... 

 Ansamblul rezidenţial se numește Dream Residence și are ca vecinătăți Piaţa Rahova-Economat, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei şi mari magazine precum Kaufland, Prosper, Doldora și Mega Image). Potrivit dezvoltatorilor, în zonă ar exista mijloace de transport în comun și unități de învățământ de toate nivelurile. Chiar dacă sună tentant, românii încă sunt reticenți în achiziționarea unei locuințe, motivul principal fiind criza financiară. În timp ce unii așteaptă să vadă încotro merg prețurile, alții caută cele mai tari oferte ale momentului, care să le satisfacă toate cerințele: locație prielnică, utilități și prețuri cât de mici posibil.

 Parcuri și un lanț de magazine

Potrivit dezvoltatorilor, Dream Residence beneficiază de toate utilitățile necesare, plus stații verzi! Nu de alta, dar întregul cartier care se întinde pe o suprafață de 25.000 de metri pătrați și ar urma să aibă 1.000 de locuințe se vrea unul aerisit, pentru o viață cu un confort sporit, lipsit de aglomerația și agitația orașului. Însă, în ciuda promovării intense, nu știm cât de mari sunt cererile. Nu de alta, dar din 1.000 de locuințe, dezvoltatorii au reușit să construiască pentru etama 3 în jur de 70, acestea urmând să fie finalizate la finele lunii iunie.

 Semn că sectorul nu a scăpat de criza financiară, însă încă se zbate să răzbească... Dacă va reuși sau nu, vom vedea la finele proiectului, în funcție de numărul de achiziții. Până atunci, dacă sunteți în căutarea unei locuințe, ar merita să aruncați o privire. Nu se știe, s-ar putea să vă placă! Cât despre proiectul final, potrivity dezvoltatorilor, el ar urma să cuprindă atât de necesarele facilităţi cât și facilități conexe precum spaţii verzi, parcuri, locuri de joacă, diverse spaţii de agrement, servicii şi supermarketuri. Paleta de oferte este foarte diversificată, de la garsoniere până la nenumărate tipuri de apartamente cu 2 şi 3 camere, având compartimentări şi suprafeţe pentru toate necesităţile sau posibilităţile pieţei imobiliare actuale.

EN

Coming soon the english version of this article! Greedings!

Gina R.

Foto: bucharestcity.olx.ro

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.