Logo

Premiera in Ro/ Terapie pentru crima

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 15464 times
Premiera in Ro/ Terapie pentru crima Image

Premiera in Ro/ Terapie pentru crima

RO
Terapie pentru crimă este primul film românesc transformat în subiectul unei cărți. Filmul va putea fi vizionat în cinematografe din 3 octombrie. Lansarea filmului a avut loc luni, 29 septembrie, la Cinema Studio. Odată cu prezentarea în avanpremieră a filmului, a fost lansată și cartea Terapie pentru crimă, scrisă de Bogdan Hrib.

În 2010, Bogdan Hrib a citit scenariul filmului, scris de Kiki Vasilescu, și a așternut pe hârtie acțiunea, cu forma specifică tipului de narațiune, făcând mici intervenții asupra acțiunii. Parodia și elementele de umor negru par a fi caracteristicile principale ale filmului.

Protagonista filmului este Cream, Claudia Pavel, prima antieroină din cinematograful românesc, interpretând rolul lui Matilde, care vrea să devină o femme fatale la propriu, asasina plătită ca și în filmele de Hollywood. Se pregătește să devină mercenar pentru a-și putea plăti ratele la bancă. Deloc surprinzător, eforturile ei de-a deveni asasin plătit sfârșesc în situații hilare: de la selfi-uri cu cel omorât, la inabilități de a-și scoate banii „munciți” de pe card.

Terapie pentru crimă, debutul în film al cântăreței Claudia Pavel, este produs de către Dan Burlac, recent selecționat la Festivalul de Film de la Toronto pentru întreaga activitate profesională.

Thrillerul va putea fi urmărit în aproximativ 30 de săli de cinema din toată țara, începând cu 3 octombrie. 

Sursa foto: cinemagia.ro
Narcisa Morariu

EN

Share it!
Tags: premiera, film, roman, terapie pentru crima


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.