Logo

Philippines/Regele mallurilor tinteste China

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 9668 times
Philippines/Regele mallurilor tinteste China Image

Philippines/Regele mallurilor tinteste China

RO

Supranumit „regele mallurilor” în Filipine, liderul companiei gigant de malluri SM Prime a declarat că va investi aproximativ 4.9 miliarde de dolari în China în următorii ani. Compania deține în momentul de față 50 de malluri în Filipine și 5 în China, dar plănuiește să mărească numărul în națiunea chineză în următorii ani.

În următorii doi ani, SM Prime plănuiește să investească aproximativ 4.9 miliarde de milioane în construcția de noi malluri în China, aproximativ $449 în fiecare an. Directorul companiei a declarat că „piața chineză este cea de mijloc. Guvernul nu mai vrea să se contruiască clădiri foarte scumpe în țară”.

Anul trecut, compania a avut o creștere de 13%, câștigând 18.39 de miliarde de pesos în comparație cu 2013, deci este în ascensiune. În Filipine, anul acesta, compania plănuiește să deschidă cel puțin 4 malluri noi, iar tot anul acesta, în China se va deschide un mall nou aparținând SM Prime.

SM Prime a fost fondată în 1958 în Manilla, Filipine și era original un magazin de papuci. A fost construită de Henry Sy Snr care în momentul de față este numit de către revista Forbes cel mai bogat om din Filipine și continuă să conducă SM Prme, în ciuda vârstei înaintate. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.sminvestments.com

EN

Share it!
Tags: mall, china, filipine, sm prime,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.