Logo

Philippine/China se aseamana cu Germania Nazista !?

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 13434 times
Philippine/China se aseamana cu Germania Nazista !? Image

Philippine/China se aseamana cu Germania Nazista !?

RO

Probleme din Marea Chinei de Sud continuă să crească din ce în ce mai mult în ultima vreme. China se pare că a intrat într-un război cu celelalte națiuni care vor să acapareze cât mai mult teritoriu printre care Vietnam, Cambodgia, Filipine și altele. Filipinele însă continuă să atenționeze comunitatea internațională în legătură cu tentativele Chinei de a acapara și mai mult teritoriu.

Președintele Filipinelor, Benigno Aquito a declarat în cadrul unei întâlniri din Japonia, că națiunea chineză continuă să avanseze în Marea Chinei de Sud, să construiască așa zisele insule artificiale, în ciuda faptului că aceste construcții nu sunt acceptate de celelalte țări asiatice din zonă. Aquito a mers și mai departe și a comparat situația din Marea Chinei de Sud cu cea dinaintea izbucnirii celui de-al doilea război mondial, când Germania a început să acapareze și să cucerească teritorii în Europa și nici o țară importantă și cu putere din Europa precum Marea Britanie sau Franța, nu i-au spus „nu!” Germaniei. Așadar în concluzie, China nu este departe de a fi numită „Germania nazistă”.

Între timp, comunitatea internațională continuă să ignore acțiunile Chinei în Marea Chinei de Sud. Potrivit președintelui Filipinelor însă, dacă nu sunt luate măsuri imediate, China ar putea ajunge să controleze dacă nu toată, atunci majoritatea regiunii. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.chancedia.com

EN

Share it!
Tags: filipine, china, insule, mare


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.