Logo

Patul smart!

Author: admin
Posted: 2 years ago
Read: 4460 times
Patul smart! Image

Patul smart!

RO

Top Dispozitive Tech din 2017: partea a 5-a

Cylindrical Beo-play M-5

Numit de asemenea Beo play M-5, acest speaker este wireless și vine cu un înveliș de lână acoperit cu un disc de aluminiu. Discul joacă rolul de volum. Dispozitivul acesta are o calitate audio superbă și îl puteți folosi cu Bluetooth, Spotify și altele.

Televizor W-7 OLED de la LG

Acest televizor cu o grosime de doar 2,59 de milimetrii vine cu un ecran 4K UHD și HDR extraordinar de subțire, cu o bară specială pentru sunet, un sistem magnetic de montare și multe alte opțiuni interesante.

Sleep No. 360 Smart Bed

Patul Smart poate fi soluția ideală pentru foarte multe problem legte de somn de care suferă mulți oameni. Patul Smart este practic o saltea conectată pe care utilizatorii o pot regla cu smartphone-ul sau cu o telecomandă. Poate ajuta utilizatorii să își monitorizeze partenerii, dar și să își regleze propriul pat singuri pentru a dormi fără întreruperi de nici un fel. Patul smart se poate regla singur pentru a optimiza zona de somn și pentru a asigura comfortul în timpul nopții. 

Autor: Kapil 
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.cnet.com

EN

Cylindrical Beo-play M-5

Dubbed Beo play M-5, its a wireless speaker featuring outer wool coating which is topped via an aluminium disc. The disc acts as a volume knob. The device has superb volume quality audio which can stream over Bluetooth, Spotify, etc.

Signature OLED Television W-7 from LG

This is a 2.59 millimeter thick tv set which features a 4K UHD resolution screen & HDR in a razor thin panel, supporting sound bar, magnetic mount system, and a number of other cool features.

Sleep No. 360 Smart Bed

The Smart Bed can be an ideal solution to a variety of sleep related issues and disorders which a number of people suffer with. The smart bed is basically a connected mattress which allows owners to make adjustments on their smartphone or a remote control. It can assist users in monitoring every partner individually as well as make adjustments on their own so as to keep folks sleeping with minimal disturbance. The smart bed can self-adjust itself so as to optimize the sleep area ensuring comfort during the course of the night.

Author: Kapil

Share it!
Tags: curiozitati, tehnologie, bad, smart, 2017, dispozitive, tech, televizor, 4k,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.