Logo

Pakistan/ Vedete cu operatii estetice!

Author: admin
Posted: 2 years ago
Read: 15688 times
Pakistan/ Vedete cu operatii estetice! Image

Pakistan/ Vedete cu operatii estetice!

RO

Pakistanul este o țară plină de oameni talentați printre care se numără și bărbați și femei talentați. În Pakistan, există oameni din toate culturile pe care mass media îi prezintă ca fiind un grup puternic de oameni talentați ce joacă în telenovele, în piese de teatru și în filme.  

Operațiile estetice sunt acele operații care sunt realizate pentru a schimba forma feței sau a corpului pentru a fi mai frumoase. Sunt proceduri medicale realizate de doctori calificați pentru că este nevoie de profesioniști care știu ce fac. În caz contrar, o astfel de operație poate să distrugă personalitatea și faima unei persoane. Aceste proceduri sunt foarte populare în rândul celebrităților care vor să pară mai atractive. Dar nu se rezumă doar la celebrități, deoarece și oamenii de rând au început să aleagă această operații pentru a corecta vreun accident sau pentru a fi mai frumoși.   

În continuare, voi vorbi despre câteva celebrități care au trecut prin proceduri estetice.

Mahnoor Baloch:

Mahnoor Baloch este o actriță faimoasă cunoscută pentru personalitatea ei. Manhoor Baloch este o actriță cu o față plată, așa că a ales să recurgă la proceduri estetice datorită cărora ea arată mai tânără și mai frumoasă. Ea este foarte frumoasă, dar și talentată. Ea este cunoscută pentru stilul ei versatil de a juca și pentru frumusețea ei fără vârstă. Ea a apărut și în multe filme, reclame și telenovele.  

Sanam Baloch:

Ea este cunoscută ca cea mai bună actriță din Pakistan datorită simplicității ei și naturii ei modeste. Ea și-a început cariera în telenovelele Sindhi și apoi s-a mutat către telenovelele Urdu unde și-a demonstrat abilitățile de actriță în telenovela „Dur-e-shahwar” și în multe altele. Acum, ea este căsătorită cu actorul Abdullah Farhatullah. La început, era puțin grăsuță și avea o față rotundă care îi dădea un look de inocență și lipsită de frumusețe pălitoare, dar după operațiile estetice, ea arată mai elegant și mai trendy și a jucat în mai multe telenovele, reclame și show-uri matinale.  

Ayesha Omer:

Ayesha Omer este o actriță foarte frumoasă și talentată. Ea și-a început cariera ca și model, dar apoi s-a mutat către actorie. Ea a jucat în multe filme pakistaneze. Este o actriță foarte bună, dar și o cântăreață foarte bună și are o voce frumoasă. Ea și-a dovedit abilitățile și în comedii și reclame. La început, Ayesha era frumoasă, dar fața ei nu îndeplinea standardele cerute de producători, motiv pentru care nu avea foarte multe oferte, dar după operațiile estetice, ea a devenit mai popular și mai faimoasă datorită personalității ei elegante.  

Saba Qamar:

Saba Qamar este o actriță frumoasă, versatilă și cu multă încredere în ea. Dar înainte de operații, ea era doar o fată obișnuită cu trăsături obișnuite. După operațiile estetice, ea a devenit mai atractivă și mai frumoasă. Încrederea ei în sine radiază prin personalitatea ei. Datorită înălțimii ei și siluetei, ea a devenit și un model cunoscut. A jucat în multe telenovele, reclame și comedii.  

Autor: Muniba Mazar - Pakistan 
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.dailypakistan.com.pk

EN

As Pakistan is the country that is full of talented people they include men’s as well as women’s. In Pakistan you km b can get different people from different cultural backgrounds due to which media can present a powerful talent in front of people through dramas, stage and from films

Plastic surgery is the surgery done to change the shape of your face and body and to look more glamorous and beautiful. It is a medical procedure which is done by a qualified doctor because this procedure needs practice and qualification of the doctors, if its not done in a right way it can destroy the personality of a person. It is mostly common in celebrities because they want to look more attractive. But it is not only confined in celebrities, but the general public also undergoes this procedure due to some accident or to beautify themselves.

Below I will discuss some celebrities that undergoes through the procedure of plastic surgery they are:

Mahnoor Baloch:

Mahnoor Baloch is a famous actress and is a very renowned personality. Mahnoor Baloch was a flat faced actress, so she undergoes through a plastic surgery process due to which she looks younger and beautiful. She is a very beautiful as well as a talented actress. She is known by her versatile acting and her timeless beauty. She has appeared in many hit dramas, films and commercial.

Sanam Baloch:

She is known as the best actress in Pakistan due to her simplicity and down to earth nature. She has started her career from Sindhi drama and then diverted towards Urdu dramas where she proved her skills her best drama was “Dur-e-shahwar” and many other dramas. Now she got married her co-star Abdullah Farhatullah. In the starting she was a little bit chubby and was round faced which make her look innocent and non-glamorous, but after the plastic surgery she looks more stylish and trendy and is also seen in many dramas, advertisements and morning shows.

Ayesha Omer:

Ayesha Omer is a very beautiful and capable artist. She started her career as a model, but then she diverted towards acting. She also worked in many Pakistani movies. As a best actress, she is also a good singer and have a beautiful voice. She has also proven her skills in comedy plays and commercials. In the beginning Ayesha was beautiful, but her face was not according to requirement of producers due to which she gets less work, but after her surgery she became more popular and renowned due to her glamorous personality.

Saba Qamar:

Saba Qamar is a beautiful, versatile and confident actress. But before the surgery, she looks like an ordinary girl with ordinary features, but after her plastic surgery she looks more attractive and beautiful. Her confidence is prominent in her personality. Due to her height and figure she is also a very renowned model as well. She has performed many dramas, commercials and comedy plays.

Author: Muniba Mazar - Pakistan

Share it!
Tags: pakistan, estetic, operatii, vedete, actrite, saba, qamar,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.