Logo

Pakistan/ Mehwish Hayat isi apara rolul

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 13140 times
Pakistan/ Mehwish Hayat isi apara rolul Image

Pakistan/ Mehwish Hayat isi apara rolul

RO
Cei mai mulţi dintre cititorii mei nu au nicio idee despre cine este Mehwish Hayat - dar în industria de showbiz Pakistaneză; ea reprezintă un nume mare.

Numărul ei de dans într-un film recent în Pakistan este un punct fierbinte în multe cercuri și a fost considerat drept "vulgar" și "prea mult" în cele mai multe sectoare din societate. Trebuie să înțelegem că showbiz-ul nu este văzut ca o profesie ideală în Pakistanul predominant musulman.

O recentă apariţie într-un spectacol de dimineață a reluat discuția despre piesa ei, despre care aproape că nu se mai vorbea. Când a fost întrebat de către gazdă, Mehwish a răspuns calmă că, în opinia ei, piesa ei era doar drăguță și interesantă și nu avea nimic de-a face cu vulgaritatea cu care a fost asociată "în mod eronat".

Dacă sunteți interesat de vizionarea video a piesei, îl poate vedea în link-ul de mai jos – iar blogul oferă, de asemenea, o înțelegere a ceea ce înseamnă o melodie.
http://wp.me/p5VZm5-2

Mehwish poate avea un drum lung de parcurs în cariera ei și toate semnele iniţiale arată ca ea o va face destul de bine. În ciuda piesei controversate (după standardele pakistanezilor), este evident că ea a primit mai multe "cereri" în cercurile din showbiz, cu mai multe oferte după numărul de dans.

Pe termen lung, ea încă se gândeşte la a-şi face un nume pentru ea însăși în încurajatoarea industrie de film peste graniță, în India - Bollywood.

Îi ţinem pumnii!


Autor: Zak Hades - Serbia
Traducător: Narcisa Morariu
Sursa foto: www.dawn.com

EN
Most of my readers will have no idea who Mehwish Hayat is – but in Pakistan’s showbiz industry; she is a major name. 

Her dance number in a recent movie in Pakistan was talking point in many circles and was considered as “vulgar” and “over the top” in most sectors in the society. We have to understand that showbiz is not seen as an ideal profession in predominantly Muslim Pakistan.

A recent appearance in a morning show has reinitiated the discussion about her song which had almost died down. When asked by the host, Mehwish calmly replied that in her opinion, her song was just cute and interesting and had nothing to do with the vulgarity that it was associated “wrongly” with.

If you are interested in watching the video of the song, it can be seen on the following link – the blog also provides a nice understanding of what an item song is.
http://wp.me/p5VZm5-2

Mehwish may have a long way to go in her career and all initial signs are that she will do pretty well. Despite the controversial song (by Pakistani standards), it is obvious that she has been very much in “demand” in showbiz circles with more offers coming her way after the item number.

Her long term ambition though, still lies in making a name for herself in the more encouraging movie industry across the border in India – Bollywood.

Fingers crossed!


Author: Zak Hades - Serbia

Share it!
Tags: Mehwish Hayat, dans, Item Song, vulgar


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.