Logo

Ovidiu Komornyik a tras o frica sora cu moartea

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5922 times
Ovidiu Komornyik a tras o frica sora cu moartea Image

Ovidiu Komornyik a tras o frica sora cu moartea

Articole vedete

Aflat la mare cu câţiva prieteni, Ovidiu Komornyik s-a gândit că n-ar strica să facă scufundări în Marea Neagră. Zis şi făcut, numai că furtuna care a venit pe neaşteptate era gata-gata să-l ucidă! Şi nu orice furtună, ci o tornadă, fenomen meteorologic mai puţin cunoscut la noi.

Ca urmare a finalizării noului album ce va fi lansat în toamna acestui an şi datorită faptului că pe litoral a filmat videoclipul piesei “Pe nisipul de la mare”, Ovidiu Komornyik a profitat de un moment de respiro, şi-a luat barca pneumatică şi pe bunul său prieten, actorul Lucian Nuţă, şi-au mers până la graniţa cu Bulgaria pentru a face scufundări spectaculoase. Numai că, dintr-o dată, s-au format nişte trombe marine periculoase care au smuls carliga de la ancoră şi au zdruncinat barca, făcând-o să se ducă în larg, în timp ce Ovidiu şi Lucian făceau scufundări. Odată ieşiţi la suprafaţă, cei doi au realizat cu stupoare că nu mai aveau cu ce să se întoarcă la mal. Norocul lor a fost că în zonă se aflau câţiva pescari bulgari care încercau şi ei să iasă din larg. Aceştia i-au observat la timp şi i-au salvat pe cei doi.

Ovidiu Komornik este un cântăreţ român devenit cunoscut odată cu participarea la festivalul de la Mamaia, unde a obţinut Premiul II la secţiunea interpretare, dar şi pentru câştigarea premiului I la festivalul Internaţional Bucureşti.

Deseori, artistul a declarat că pasiunea pentru muzică o are încă din copilărie, însă a fost concretizată odată cu achiziţionarea unei chitări, cumpărată din munca lui, la care s-au adăugat câţiva bănuţi dăruiţi de bunica sa: "Prima chitară mi-am cumpărat-o la 14 ani. Mă duceam pe la vecini şi îi rugam să mă lase să le bat covoarele şi să îmi dea cât vor ei. Bunica mea a văzut la un moment dat că îmi mai lipseau câţiva lei şi m-a ajutat ea".

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.