Logo

Naomi Campbell, pe catwalk pentru Versace (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5453 times
Naomi Campbell, pe catwalk pentru Versace (foto) Image

Naomi Campbell, pe catwalk pentru Versace (foto)

International-celebritati

De trei ori WOW! Naomi Campbel impresionează pe catwalk cu o revenire în stil Versace. Celebrul fotomodel a participat la defilarea Couture Fashion Week de la Paris, unde a prezentat câteva ținute „fierbinți” din noua colecție Versace. O colecție neagră, cu sclipiri de diamante, numită Donatella Atelier Versace. Evenimentul a fost unul reușit, ținutele extravagante reușind să fure inimile iubitoarelor de fashion. Asta pentru că designerul s-a axat de data aceasta pe nuanțe închise, cu sclipiri reci de diamant, îmbinate într-o proporție elegantă, menite să atragă privirile cunoscătoare de rafinament și bun gust.

A fost prima apariție pe podium a super-modelului Naomi Campbell, după ce a fost atacată violent la Paris în luna ianuarie, și prima apariție în plim plan în colecțiile Versace din ultimii 15 ani. Un moment emoționant atât pentru Naomi Campbell, cât și pentru pasionații lumii fashion, care au avut ocazia să o vadă pe aceasta în toată splendoarea ei, după o pauză îndelungată. În plus, ținutele prezentate i-au evidențiat calitățile cu care tânărul super-model s-a consacrat în lumea internațională a modei.

Eleganță și perfecțiune

În cadrul evenimentului Naomi Campbell a demonstrat perfecțiune și eleganță de fotografii și filme, în ținute de seară alb-negru. Accesorizate cu manșete alb-negru, cu diamante și coliere – atât pentru publicul stil Kim Kardashian cât și pentru nostalgicii Ingrid Bergman - aceste rochii pun accentul pe finețe, feminitate, eleganță și atitudine high class. Ei nu vor să cadă de drum. Fiind couture, ținutele sunt tăiate cu o precizie de o sutime de milimetru. Designerul a încercat să echilibreze tradițiile istorice din peliculele vintage cu o estetică modernă, foarte sexy și provocatoare.

Fiecare ținută are o particularitate formată din sclipiri de diamante.Unele ținute sunt împodobite cu broderii cu cristale sclipitoare și croite perfect pe trup, pentru a evidenția formele feminine. Sunt rochii care pot fi purtate cu eleganță la evenimente importante precum gale de film, decernări de premii, lansări sau petreceri luxoase. Fără doar și poate, este o colecție destinată publicului și vedetelor de la Hollywood obișnuit cu eleganță, extravaganță și ținute feminine în linii clasice.

O colecție impresionantă, care a prins-o de minune pe Naomi Campbell într-o revenire care a atras toată atenția publicului. În ciuda pauzei de aproape jumătate de an, super-modelul afișează o siluetă impecabilă, ceea ce ne arată că încă se află în plină ascensiune pe plan profesional. Din păcate nu se poate spune același lucru și despre planul sentimental, unde modelul a suferit mai multe decepții.

Gina R.

Foto: fashion.telegraph.co.uk

[gallery columns="4" ids="4280,4281,4282,4283,4284,4285,4287"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.