Logo

Miracolul din Napoli ...

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10116 times
Miracolul din Napoli ... Image

Miracolul din Napoli ...

RO

A avut loc un miracol, sau cel puțin așa spun credincioșii din Napoli, Italia. Când Papa Francisc a vizitat orașul italian săptămâna aceasta, a sărutat o relicvă în care se presupune că se află sângele sfântului Ianuariu, sfântul protector al orașului Napoli. Deși sângele era uscat, se pare că în momentul în care Papa a sărutat relicva, sângele s-a lichefiat pe jumătate, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că au fost martorii unui miracol prin care Dumnezeu arată cât de mult îl iubește pe Papa Francisc.

Glumeț ca de obicei, Papa Francisc a declarat că acest miracol arată de fapt că Dumnezeu îl iubește doar pe jumătate, pentru că dacă l-ar fi iubit complet, tot sângele s-ar fi lichefiat.

Credincioșii din întreaga țară se adună de trei ori pe an în orașul Napoli pentru a fi martorii lichefierii sângelui sfântului Ianuariu. Conform multor oameni, sângele se și înmulțește în timpul slujbelor ținute de preoți, dar nici una dintre aceste transformări ale sângelui sfântului nu sunt recunoscute în mod oficial ca fiind miracole de Biserica Catolică din Italia.

Oamenii se adună și pentru a vedea dacă sângele se lichefiază deoarece dacă acest lucru nu are loc, se spune că o mare catastrofă va avea loc în anul respectiv. De data aceasta însă, se pare că italienii au avut noroc și conform sângelui sfântului Ianuariu, Italia nu va fi lovită de nici o catastrofă anul acesta. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.blogsalaojuazeiro.com.br

EN

Share it!
Tags: napoli, italia, papa, francisc, miracol, catolic,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.