Logo

Mercedes și Spencer Hart dau lovitura! (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7378 times
Mercedes și Spencer Hart dau lovitura! (foto) Image

Mercedes și Spencer Hart dau lovitura! (foto)

Cars

La fel majoritatea colaborărilor din industria auto, parteneriatul Mercedes cu marca de lux pentru bărbați „Spencer Hart” este mai mult de două nume întâlnite. Ambele sunt cunoscute ca branduri care pun performanța și eleganța pe primul loc, iar o îmbinare a celor doi giganți nu poate aduce decât o surpriză... gigant! Așa a ieșit mașina ediție specială Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake. Un autoturism cu caracteristici care îmbină performanța raliurilor cu eleganța celor mai înalte fashion show-uri de lux!

Dacă a existat vreodată un fashion icon și un condus de lux, clar Spencer Hart și CLS 63 AMG Shooting Brake a reușit să le depășească! Cei doi par a fi făcuți unul pentru celălalt, iar modelul de mașină ediție limitată a reușit să provoace scântei în sufletele bărbaților și în mințile femeilor. Designul este de o eleganță rară, performanța este la înălțime, iar detaliile din interior întrece orice model lansat până acum de Mercedes. Semn că imaginația designerilor de la Mercedes, împreună cu fashion icon-ul Spencer Hart au reușit să creeze împreună o bijuterie unică. Cât de atractivă e și ce poate face? Stați să vedeți!

Culoarea vorbește

Vehiculul vine cu o vopsea unică, într-o culoare numit de către Spencer Hart „Albastru Nick Hart Midnight”. Exterior CLS 63 AMG Shooting Brake nu prezintă o listă cuprinzătoare de modificări în afară de culoare și semnătura lui Hart, însă interiorul are un design cu totul diferit față de ce am admirat până acum la eleganța stilului prezentat de Mercedes.

Inspirat de Vault

Cabina este inspirată din magazinul pilot al designer de moda de pe Brook Street din Londra. Mai precis, bordul este exclusiv din nuc, „The Vault” fiind ca o sursă de inspirație în amplasamentul interior al CLS 63 AMG Shooting Brake. Scaunele sunt din piele și poartă celebra insignă Mercedes.

Incontestabil Spencer Hart

Un punct culminant necontestat îl reprezintă scaunele din piele neagră italiană Chocolate Brown, contrastante Midnight de cusături albastre. De asemenea, se poate observa logo-ul Hart Spencer este frumos implementat în fiecare tetieră, cu semnătura lui Nick Hart. Un logo brodat într-un mod subtil și pe consola centrală.

Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Autoturismul are forma unui break, însă nu este o „mașină de familie” clasică. Bineînțeles, poate fi utilizată și în acest scop, însă performanțele ei depășesc acest nivel. Dintr-o parte, CLS 63 AMG Shooting Brake poartă un design distinctiv și extrem de atrăgător, are un model de frânare propulsat de un motor de 5,5 litri V8 bi-turbo și este cuplat la o transmisie SPEEDSHIFT MCT sport cu 7 trepte. Este un autoturism de super-lux, care poate merge 0-60 mph în doar 4.4 secunde, având cu o viteză maximă limitată electronic la 155 mph. Te-ar tenta un testing?

Gina R.

Foto: topspeed.com

[gallery columns="4" ids="3936,3937,3938,3939,3940,3941,3942"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.