Logo

McDonalds pierde teren

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 5832 times
McDonalds pierde teren Image

McDonalds pierde teren

RO
McDonalds scade din ce în ce mai mult. A trecut încă o lună, iar localul prezintă un nou val de dezertori printre clienţi, care arată că vânzările la nivelul magazinului au scăzut dezamăgitor de mult în luna august. McDonalds a trecut pe cea de-a 52-a săptămână cu stoc scăzut.

Au venit cele mai slabe vremuri pentru cea mai mare companie de fast-food din lume, în cazul în care punctele au căzut în 9 din ultimele 10 luni. Hai să vedem unele dintre motivele pentru care gigantul fast-food a intrat adânc la apă în ultimul timp.

Calitatea este o problemă

Un studiu al Consumer Reports axat pe mai mult de 32.000 de fani fast-food a clasat McDonalds sub 21 de lanţuri de burgeri bazate pe gust. Când a fost ultima dată când un brand înrădăcinat în consum a remodelat dramatic percepția consumatorilor asupra calității produselor? Nu va fi ușor pentru McDonalds.

Meniul de creștere provoacă întârzieri și erori în pregătire

La McDonalds nu mai este vorba doar despre burgeri şi cartofi prăjiţi, dar dacă le oferi clienţilor mai multe opţiuni, vei beneficia şi de dezavantaje. McDonald a găzduit un webcast cu francizele sale anul trecut, alertându-i că au început să crească numărul de reclamații din partea clienţilor din cauza angajaţilor neprietenoşi. Ce îi face pe clienți atât de nefericiţi? Industria de comerț QSR realizează un studiu asupra performanţelor în fiecare an, de urmărire a vitezei de tranzacționare. Anul trecut s-a constatat că timpul de aşteptare al clienţilor a crescut la mai mult de trei minute de așteptare pentru clienți de la plasarea unei comenzi până la primire. Acest lucru este foarte rău pentru media industriei, şi mai rău pentru McDonalds.

Lumea nu mai ţine cu ei

A fost o alunecare grea pentru McDonalds pe plan intern, dar a rezistat relativ bine până în această vară. Luna august a lovit de două ori, în China s-a decimat traficul de produse, în timp ce autoritățile de reglementare din Rusia închid mai multe locații ale fast-food-ului din cauza problemelor de siguranţă alimentară. Cu alte cuvinte, aceaşi lume care a susţinut compania, acum se întoarce împotriva lor.

Revenind la elementele de bază nu poate fi pe masa

Cel mai bine ar fi ca McDonalds să se întoarcă la Meniul Dollar cu care a început şi care s-a vândut atât de bine. Problema este că nu va merge. Dacă gigantul fast-food ar tăia de pe meniu cafeaua sandwich-urile de pui premium şi burgerii gourmet, credeţi că vor creşte vânzările? În afară de o îmbunătăţire în viteza de serviciu, s-ar pierde mai mulți clienți decât ar câștiga cu întoarcere la vechiul meniu.

Sursa foto: www.foodmatters.tv
Autor: Narcisa Morariu
EN

Share it!
Tags: McDonalds scade, fast-food, mancare


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.