Logo

Malaysia / Elicopter prabusit , PM decedat

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 9059 times
Malaysia / Elicopter prabusit , PM decedat Image

Malaysia / Elicopter prabusit , PM decedat

RO

Șase oameni au murit după ce un elicopter s-a prăbușit în Malaezia, printre morți numărându-se un fost ambasador al Statelor Unite și actualul șef de personal al Prim Ministrului malaezian, Najib Razak. Tragedia este mult mai dureroasă pentru Najib deoarece pasagerii elicopterului se întorceau de la nunta fiicei sale.

Martorii au declarat că elicopterul a explodat în aer înainte de a se prăbuși în orașul Semenyih din apropierea capitalei țării, Kuala Lumpur. Autoritățile au declarat că vor căuta cu îndârjire vinovații și că aceștia nu vor scăpa de justiție.

Prim Ministrul Malaeziai, Najib Razak a declarat că „am pierdut două dintre figurile care au adus cele mai multe contribuții acestui partid, acestei țări și acestui guvern în această tragedie.” Acesta a declarat și că nu există foarte multe informații despre cauza acestui accident și că trebuie organizată o investigație completă și amănunțită.

Printre victimele accidentului s-au numărat pilotul, copilotul, omul de afacere Tan Huat Seang, un bodyguard, șeful de personal al Primului Ministru, Azlin Alias și politicianul Jamaluddin Jarjis, care a fost principalul reprezentant al Malaeziei în Statele Unite. Toate cadavrele celor șase victime au fost recuperate de la locul prăbușirii, neexistând supraviețuitori, iar departamentul de aviație a început deja o anchetă pentru a determina cauza accidentului. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.wsj.com

EN

Share it!
Tags: malaezia, prim ministru, accident, prabusire,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.