Logo

Mașina anului 2013

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5824 times
Mașina anului 2013 Image

Mașina anului 2013

International tehnologie

 Dacă îţi place viteza, atunci cu siguranţă o să iei în seamă şi cele mai noi modele de maşini performate ale anului 2013. Au fost desmenate cu titlul de "Cea mai performantă maşină a anului 2013", săptămână această, la New York Auto Show, ultimul model de Porsche Boxster, care a câştigat, alături de ultimul model de Cayman.

 Acum ştii care sunt cele mai bune alegeri pentru tine, în cazul în care erai în căutarea unei maşini luxoase şi performante. Porsche Boxster se afla pe piaţă deja de un an, în timp ce Cayman a avut lansarea de abea în noiembrie anul trecut. Ultimele modele de acet tip au eliminat, din competiţie modele precum Ferrari F12 Berlinetta, Toyota 86, sau Subaru BRZ.

 Volkswagen a câştigat titlul de "Maşină anului" pentru modelul subcompact Golf, în cadrul acestui eveniment, iar prima maşină sport a producătorului auto, după mai bine de 50 de ani, a obţinut premiul pentru design, care a fost adjudecat pentru Ferrari F-type, eliminând din competiţie modelele Aston Martin Vanquish şi Mâzdă6.

 Premiile au fost acordate pentru 4 categorii de design, maşină verde, performantă şi maşina anului de către World Car Awards, iar câştigătorii sunt aleşi din 23 de ţări. Comisia concursului alege juraţii în funcţie de influenţă, credibilitate şi binenteles de experienţa. Dacă îţi place şi ţie noul Porsche Boxster, atunci trebuie să-l vezi!

 A mai câştigat şi Premiile World Car of the Year de două ori pentru Cayman în 2006 şi modelul 911 în 2012. Matthias Muller, preşedinte şi CEO Porsche, s-a arătat mândru de cele două modele, care păstrează tradiţia Porsche 911 Carrera, care câştigă premiu după premiu în fiecare an, conceptul său excelează încă prin manevrabilitate uşoară, eficientă şi emoţie extremă, chiar şi după 50 de ani.

 Modelele noi de Boxstter şi Cayman au ADN-ul modelului 911, prin care îi impresionează pe clienţi şi pe juraţi. Modelul Boxster a primit din partea Top Gear o sumedenie de calificative, pornind de la calitate şi manevrabilitate, până la confort şi nu în ultimul rând performantă.

 Deşi spaţiul este cam mic, beneficiază de bagaje foarte încăpătoare! E incredibil cât de mult poate să ducă! Este o bijuterie interesantă, a cărei asigurare şi întreţinere te costă mult, dar pentru care vei fi răsplătit pe măsură cu tehnologie modernă şi multă viteză!

Ioana Cucu

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.