Logo

MTV EMA - castigatorii

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 4502 times
MTV EMA - castigatorii Image

MTV EMA - castigatorii

RO

Justin Bieber a avut o noapte incredibilă la premiile MTV Europe Music Awards, câștigând 5 premii din cele 6 la care fusese nominalizat, printre care și cei mai tari fani și cel mai bun artist din America de Nord. În comparație cu ceilalți artiști, el a dat peste cap toate topurile, învingând-o chiar și pe Taylor Swift, cântăreața care în ultimul timp câștigase cam toate premiile la categoriile la care era nominalizată. La MTV EMAs de anul acesta, Taylor Swift însă a fost umilită, câștigând doar un premiu din cele 9 categorii la care fusese nominalizată.

Ceremonia de anul acesta a avut loc în Milan, capitala modei din Italia, iar gazda show-uluia  fost nimeni altul decât Ed Sheeran. Acesta s-a descurcat destul de bine, în ciuda emoțiilor clare de pe chipul lui.

Alți câștigători ai serii au fost One Direction, care a luat premiul pentru cel mai bun grup, fiind singura trupa care l-a învins pe Justin Bieber la MTV EMA, Macklemore & Ryan Lewis pentru cel mai bun videoclip și Ed Sheeran, care a reușit să ia acasă două premii, cel mai bun concert live și cea mai bună interpretare live.

Premiile au fost deciși de fanii din întreaga lume care au votat pe site-ul MTV. 

Autor: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.billboard.com

EN

Share it!
Tags: mtv, ema, premii, muzica, justin bieber, taylor swift, macklemore,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.