Logo

MCY 86 va fi lansat la Cannes

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5978 times
MCY 86 va fi lansat la Cannes Image

MCY 86 va fi lansat la Cannes

Bouts

Noua nava amiral a liniei Monte Carlo Yachts - MCY 86 - își va face debutul mondial la Salonul Nautic de la Cannes în luna septembrie. Modelul este construit pe structura celor trei modele de succes: 65, 70 și 76, care va deschide drumul spre sectorul de super-yacht. Există caracteristici noi, care indică faptul că MCY atinge eșaloanele importante ale pieței, având în vedere să vine cu o nouă tehnologie. Constructorii au montat balcoane rabatabile pe fiecare parte a salonului, iar nivelul de personalizare este în funcție de dorința și posibilitatea cumpărătorului.

În acest scop, există o mulțime de posibilități privind aranjarea cabinelor destinate proprietarilor. Aceștia pot alege între un design de trei, patru sau cinci cabine, în funcție de nevoile lor individuale. Marile elemente de design sunt liniile care oferă continuitate pe punte, unde ambarcațiunea beneficiază de sidedecks tradiționale însă, cu o trapă de deschidere din fibră de carbon T-top. De asemenea, viitorii proprietari au posibilitatea de a opta pentru un jacuzzi pe puntea de sus a ambarcațiunii, adăugând alături de aceasta un bar, o zonă de relaxare cu canapele și fotolii și un spațiu de tip lounge.

MCY se evidențiază prin cât de atent sunt alese materialele și țesăturile la bord, pentru ca proprietarul să se simtă cât mai confortabil posibil. Există un cedru din piatră de marmură, mozaicuri venețiene realizate manual și sticlă de Murano. Ambarcațiunea beneficiază de motoare gemene MAN de 1.800 CP, care pot atinge o viteză maximă de 86 de noduri și o viteză de croazieră de 29 de noduri. Momentan, compania nu a afișat prețurile pentru acest model, însă cel mai probabil acesta va fi afișat în cadrul evenimentului Salonul Nautic de la Cannes din luna septembrie.

Compania producătoare se pregătește de o extindere în lanț. Din 2009 până în prezent, compania a vândut deja aproape 38 de yachturi și continuă strategia de dezvoltare. Compusă din trei modele - MCY 60, MCY 65, MCY 76 – șic un succes de 38 de vânzări din 2009, în ciuda unui climat economic dificil, colecția de yachturi va fi îmbunătățită printr-un nou pilot, MCY 86 la Salonul Nautic din Cannes. Acest nou yacht de lux, de 86 de metri, promite să surprindă cu un interior luminat în stilul Hermes, Armani, Frau, Pierre Frey și țesături Volterra Cedarstone. Producătorul a anunțat un nivel mai crescut de personalizare pe care îl va prezenta imediat după lansarea oficială din octombrie.

Gina R.

Foto: www.mby.com

[gallery columns="4" ids="3441,3442,3443"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.