Logo

Lux plutitor

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 19587 times
Lux plutitor Image

Lux plutitor

RO
Cei mai bogaţi oameni din lume sunt recunoscuţi pentru preferinţe nobile în materie de petrecere a timpului liber, din acest motiv preferă luxul şi intimitatea oferită de propria ambarcaţiune de lux, în locul unei plaje sau hetel de lux.

Pentru cei etichetaţi drept miliardari, luxul face parte din ordinea zilei, iar deviza lor este: cu cât mai mult, cu atât mai bine.

De la magnatul rus al petrolului, Roman Abramovici, recunoscut pentru flotila de lux de care dispune, până la unele dintre cele mai bogate nume  regale din Orientul Mijlociu, aceste adevărate regine ale mărilor şi oceanelor, ne arată o eleganţă ieşită din comun, împreună cu confortul oferit de o casă de lux plutitoare.

History Supreme este de departe cel mai scump iaht din lume, cu un preţ de 4,5 miliarde de dolari.
Este de departe cel mai extravagant. Proiectat de celebrul designer Stuart Hughes, iahtul cu o lungime de 30 de metri a fost realizat în trei ani. Ambarcaţiunea este îmbrăcată în aur şi platină - mai exact 100 de tone - ce acoperă puntea, ancora  și dormitoarele. La bord se află o statuie  din osul unui dinozaur T-Rex şi o sticlă pentru băuturi care include un diamant de 18,5 carate. Oficial nu se cunoaşte numele proprietarului, dar neoficial acesta este Robert Kuok, un om de afaceri din Malaezia, locul unde a şi fost construit iahtul.

Continuarea pe: www.nauticamagazine.ro
EN

Share it!
Tags: iaht, plutitor, lux, extravaganta


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.