Logo

Katie Perry pe coperta Vogue, în iulie 2013

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 9786 times
Katie Perry pe coperta Vogue, în iulie 2013 Image

Katie Perry pe coperta Vogue, în iulie 2013

International-celebritati

A avut suișuri și coborâșuri însă nu se lasă învinsă! Când vine vorba de relații, Katie Perry pare mai pregătită ca niciodată să înceapă o nouă relație amoroasă! Nu vă gândiți că există deja cineva în viața ei, ci vedeta a anunțat recent într-un interviu acordat revistei internaționale Vogue, că a trecut peste durerea despărțirii de Russel Brand.

 Katie Perry s-a hotărât să dezvăluie, în cele din urmă, motivul pentru care s-a încheiat căsătoria ei cu solistul Russel Brand. După o mulțime de zvonuri alimentate de presa internațională și milioane de ipoteze lansate de fanii ei, Katie Perry pune punctul pe „I”și se lasă dezbrăcată de secrete în cea mai în vogă revistă a momentului. Revista căreia nicio vedetă internațională nu îi va spune nu: Vogue. Primele discuții au apărut în presă după ce vedeta a apărut pe prima pagină a revistei de modă „Teenage Dream”, unde a dezvăluit că s-ar fi căsătorit cu un actor de comedie și unde și-a împărtășit gândurile de viitor și dragostea pentru soțul ei.

 Gândurile ei despre Russell: „El este un om foarte inteligent și am fost îndrăgostită când l-am măritat. Să spunem doar că nu am mai auzit de el din momentul în care mi-a trimis mesaj cu textul „divorțez”, în data de 31 decembrie 2011. E isteric, în unele moduri!”

La sfârșitul căsătoriei: „Vreau să spun, trebuie să își asume propria răspundere pentru anumite lucruri. Eu recunosc că am fost pe drum foarte mult timp. Cu toate că l-am invitat să meargă cu mine și am încercat să vin acasă cât mai mult posibil, nu am putut menține relația”.

După relația cu John Mayer: „Am fost îndrăgostită nebunește de el. Eu încă sunt îndrăgostit nebunește de el. Tot ce pot spune despre această relație este faptul că ma descoperit o minte frumoasă. O minte frumoasă, un suflet torturat! Eu nu-mi dau seama de ce sunt atrasă de aceste păsări rupte ".

Refuzând să se mulțumească cu mai puțin: „Eu nu sunt într-o relație, eu sunt doar pe cont propriu - Eu sunt de una singură, în patul meu. Eu sunt fericită și cred că voi fi iubită din nou.. în mod corect. Știu care e valoarea mea”."

Gina R.

Foto: celebrity-gossip.net

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.