Logo

Jocuri video pentru copii, în 2013

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7588 times
Jocuri video pentru copii, în 2013 Image

Jocuri video pentru copii, în 2013

New games

Copilul tăi e pasionat de jocuri video și a testat aproape toate dvd-urile apărute? Atunci este momentul să îl iei cu tine în magazine! Asta pentru că a apărut a doua serie a celebrului melc vitezoman! Iar asta nu e tot! Producătorii de jocuri video pentru copii au lansat vara aceasta câteva serii surprinzătoare de mai mare dragul. Noi am ales câteva! Cine știe, poate te vor tenta și pe tine!

Melcul Turbo

Jucători... porniți motoarele. În noul Turbo: Echipa Super Melci, jucătorii pot sări într-o lume cu melci surprinzători de rapizi. Jucătorii pot personaliza personajul lor cu noi scoici, autocolante și chiar îi pot picta într-un loc specializat. După ce ai terminat de personalizat, te așteaptă o cursă nebună cu melcul vitezoman, misiuni speciale și trucuri nemaiîntâlnite. Fiecare personaj are abilități unice și talente care pot fi utilizate pentru sărituri, tobogane și cascadorii. Fiind o moluscă mică, melcul are avantajele sale: pot folosi aproape orice mijloc de transport pentru a prinde viteză! Și o face!

Animal Crossing: New Leaf

Populara serie „Nintendo Animal Crossing” a vândut mai mult de 16 de milioane de exemplare în SUA, deoarece primul joc a fost lansat în 2002. Cel mai nou - Animal Crossing: New Leaf - este primul făcut pentru „Nintendo 3DS”. În joc, jucătorul devine primarul unui oraș de săteni cu animale prietenoase. Jocul dă senzația că trăiești în timpul real întrucât magazinele se închid pe timp de noapte, schimbarea anotimpurilor se face la date exacte și viața orașului continuă chiar și când 3DS-ul este oprit. Acest joc capricios permite jucătorilor să stea relaxați pe spate pentru a putea explora o lume nouă, total diferită de ceea ce a văzut până acum. În fiecare zi descoperi ceva noi! La începutul jocului, jucătorul devine primar și primește un împrumut de la raton Tom Nook pentru a construi o casă în oraș. De acolo, e deschis. Jucătorii sunt liberi să exploreze, să-și facă prieteni, proiecte ale orașului și de a colecta clopote, care pot fi folosite pentru a cumpăra articole, precum haine, unelte sau decorațiuni.

Pikmin 3

Adună Pikmin! Este în sfârșit timpul pentru a juca Pikmin 3. Pikmin sunt mici, colorați de plante și arată ca niște creaturi. Ca explorator al planetei lor, jucătorul trebuie să adune o armată de Pikmin să caute hrană și să lupte cu prădători periculoși pentru a salva casa Planet Koppai. Pikmin 3 introduce noi tipuri de Pikmin, inclusiv Pikmin Rock dur. Pikmin 3 oferă, de asemenea, un distractiv multiplayer. Doi jucători se pot înfrunta competitiv cu Bingo în modul Battle. Fiecare jucător are un alt card de bingo umplut cu imagini de fructe, prădători și alte elemente. Exploratorii trebuie să adune Pikmin pentru a căuta planeta și a aduce înapoi la navă spațială.

Gina R.

Foto: www.timeforkids.com

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.