Logo

Jocuri video la un alt nivel!

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 4824 times
Jocuri video la un alt nivel! Image

Jocuri video la un alt nivel!

RO

Cele mai populare dispozitive pentru jocuri video de pe piață în momentul de față: Partea a 5-a

Razer Naga

Acesta este un mouse creat pentru gamerii înrăiți. Este un mouse creat ergonomic pentru gaming intensiv ce vine și cu butoane optimizate 17 MMO care sunt programabile. În plus, mouse-ul are de asemenea o rotiță de derulare pe care o puteți seta în 24 de poziții distincte pentru gaming progresiv.  

G-930 Game Headset de la Logitech

Pentru cei interesați în gaming multiplayer, G-930 Game Headset de la Logitech este o opțiune perfectă pentru a vă izola complet de realitate și care vă ajută să vă concentrați special pe sunetele distincte ale jocului, precum și alături de jocul de echipă. Opțiunile cele mai importante sunt conectivitatea wireless de 2,4GHz, un microfon care blochează zgomotele și sound surround.

SAITEK: Pro Flight Yoke System

În cazul în care nu mai vreți să folosiți console pentru a zbura, atunci acest dispozitiv vă va plăcea mult. Acesta are precizie și o bază de metal pentru a putea fi controlată mai ușor, un ceas care vă permite să monitorizați perioadele de zbor, un mâner cu 3 viteze care vă ajută să controlați avionul la fel cum ați face în cazul unei cabine de pilot adevărate.

Autor: Kapil
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.saitek.com

EN

Most Popular Games Gadgets Available in the Market at the Moment: Part 5

Razer Naga

This is a mouse which is created for hardcore gaming. It’s an ergonomically designed mouse for heavy gaming which also comes with 17 MMO optimized keys that are programmable. In addition, the mouse features a scroll wheel that you will be able to click in 24 distinct positions for progressive gaming.

The G-930 Game Headset from Logitech

For those who are interested in multi-player gaming modes, the G-930 Game Headset from Logitech is a perfect option to eliminate any white noise allowing you can concentrate upon the game’s distinct sounds along with the team play. Major features are 2.4GHz wireless connectivity, a noise cancelling micro phone, and surround sound.

SAITEK: The Pro Flight Yoke System

In case joysticks aren’t your favorite utilities for flying, then possibly this one might be a decent fit. The gadget features precision bearings along with a stainless steel shaft for better controls, a stopwatch that allows you to monitor the flight periods, a 3 lever throttle that helps speeds up your airplane like you would if there was a real cockpit.

Author: Kapil

Share it!
Tags: usa, tehnologie, saitek, curiozitati, jocuri video,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.