Logo

Italia/Crestini aruncati peste bord de ... musulmani

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 9192 times
Italia/Crestini aruncati peste bord de ... musulmani Image

Italia/Crestini aruncati peste bord de ... musulmani

RO

Se pare că în ultima vreme, din cauza conflictului din Yemen, din ce în ce mai mulți oameni se încumetă să ajungă în Europa cu orice preț. Deseori însă aflăm de tragedii cu zeci, chiar și sute de morți, după ce vasul pe care se aflau pasagerii se scufundă din cauza faptului că e supraîncărcat. O tragedie recentă însă a arătat complet altfel.

Joi, polițiștii italieni din Silicia au adus la țărm 104 oameni înfrigurați și cu lacrimi în ochi care încercau să intre ilegal în țară. Ceea ce aveau să afle însă este că 15 musulmani care se aflau la bord împinseseră 12 creștini peste bord din cauza religiei acestora. Potrivit polițiștilor, oamenii au profitat de apele calme și s-au îmbarcat pe o barcă de cauciuc pentru a ajunge pe țămul italian. Odată singuri însă, musulmanii au început să arunce creștinii peste bord din cauza faptului că nu îl venerau pe Allah, ca și ei. Restul pasagerilor au supraviețuit deoarece au format un zid uman, iar cei 15 musulmani nu au putut să îi mai împingă peste bord și pe ceilalți. Ironia este că toți se îndreptau către Italia, o țară majoritar creștină.

Cei 15 musulmani au fost arestați de polițiștii italieni după ce supraviețuitorii au povestit ce s-a întâmplat și vor fi judecați în Italia. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.voiceofcongo.net

EN

Share it!
Tags: italia, imigranti, nigeria, ghana, crestin, musulmani, islam,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.