Logo

Indonezia/ Executiile vor avea loc!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 8779 times
Indonezia/ Executiile vor avea loc! Image

Indonezia/ Executiile vor avea loc!

RO

Indonezia se află în centrul atenției în întreaga lume datorită faptului că va executa nouă cetățeni străini pentru trafic de droguri. Printre cei condamnați la moarte se află doi australieni, nigerieni, brazilieni și un indonezian. Indonezia are reguli stricte pentru traficul de droguri și continuă să execute cetățeni străini care se aventurează și încalcă legea, aceste execuții nefiind primele și, potrivit guvernului actual din Jakarta, nici ultimele.

Inițial nu se știa data execuțiilor, dar legea spune că familiile celor care urmează a fi executați trebuiesc notificate cu 72 de ore înainte pentru a-și putea lua rămas bun, iar prizonierii au primit notificările oficiale luni. Aceștia vor fi executați pe o insulă indoneziană de un pluton de execuție miercuri. Au fost postate online și poze cu crucile și sicriele prizonierilor.

Rudele acestora au făcut tot posibilul pentru a împiedica și opri execuția, implicând organizații cu foarte multă influență precum ONU, UE sau chiar și Statele Unite, dar totul a fost în zadar. Indonezia este recunoscută pentru faptul că nu tolerează sub nici o formă traficul de droguri.

Rudele au dreptul să își ia rămas bun de la cei dragi până marți la ora 20:00, ora Indoneziei. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.guim.co.uk

EN

Share it!
Tags: indonezia, executii, droguri, australia, nigeria,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.