Logo

Imbinarea perfecta a luxului: ceasuri cu diamante exclusiviste

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5390 times
Imbinarea perfecta a luxului: ceasuri cu diamante exclusiviste Image

Imbinarea perfecta a luxului: ceasuri cu diamante exclusiviste

Fashion

Pentru iubitorii de ceasuri luxoase, anul 2013 este unul cât se poate de avantajos. Din ce în ce mai multe companii internaţionale se reprofilează spre domeniul luxului, de unde au numai de câştigat atât ele, cât şi cumpărătorii cu multă dare de mână.

Aşa se face că în ultimii ani, ceasurile au devenit tot mai mult căutate şi râvnite de marii bogătaşi ai lumii. Şi cum altfel s-ar fi putut recompensa devotamentul lor pentru ceasurile de lux dacă nu cu noi apariţii la fel de opulente şi extrem de scumpe? Aceste ceasuri, datorită valorii pe care o au, sunt mai mult decât simple accesorii pe care le pot purta, indiferent că este o ocazie specială sau zi de zi, la ţinuta business. Aşa cum spuneam mai sus, de la începutul acestui an s-au lansat pe bandă rulantă, dar exclusivistă, unele dintre cele mai frumoase ceasuri-bijuterii cu diamante din lume. Caracterizate prin mecanisme speciale, cu care sunt aplicate diamantele pe un ceas, îmbinare perfectă între fiecare element şi graţia tăieturilor de diamant unice, aceste bijuterii sunt menite să impresioneze pe toţi împătimiţii de ceasuri scumpe. Unul foarte opulent este ceasul „Harry Winston Premier Glacier”, care arată ca un mozaic încrustat cu 497 de diamante, ce au împreună 30,59 carate.

De asemenea, „Chopard Happy Sport Diamantissimo” este ceasul-bijuterie de 65 de carate, cu 958 de diamante tăiate sub formă de baghetă şi 1.978 de diamante sub formă de briliant. Mai pe scurt, are toate atuurile ca să facă parte din colecţia unui mare iubitor de ceasuri-bijuterii dispus să dea foarte mulţi bani pentru achiziţionarea lui. Carcasa, limbile de ceas şi brăţara sunt asamblate atât de rafinat, încât îmbinarea dintre ele e aproape invizibilă. Ceasul are mecanismul propriu dezvoltat de Chopard, cu un calibru automat L.U.C 96.17-L. „Piaget LImelight Gala” se numără printre modelele cele mai reuşite pe care casa franceză Piaget le-ar fi putut face vreodată. Pentru o asemenea frumuseţe de ceas s-au folosit în total 741 de diamante încastrate în cadran, carcasă şi brăţară. Acest ceas este o operă de artă în sine, maeştri bijutieri realizând o panteră în detaliu din diamante şi pete de email negru. Tot cu diamante a fost încrustat şi ceasul „Graff Diamond Lace”, numai că de această dată, aşa cum îi spune şi numele, este realizat în întregime din diamante, numai brăţara are 180 de diamante amplasate astfel încât să semene cu o brăţară din dantelă. Acestora li se adaugă cele 104 de diamante rotunde pe cadran, totalul fiind de 284 de diamante de 44 de carate.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.