Logo

Iata primele imagini cu noul membru al familiei regale britanice

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 4991 times
Iata primele imagini cu noul membru al familiei regale britanice Image

Iata primele imagini cu noul membru al familiei regale britanice

International-celebritati

După ce pe 22 iulie, Kate Middleton a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, la clinica St. Mary din Londra, ieri, cuplul regal a ieşit din spital cu noul membru al familiei în braţe.

Entuziasmul a fost cu atât mai mare pentru jurnaliştii strânşi în faţa clinicii, pentru că nu se aşteptau ca proaspeţii părinţi să fie atât de binevoitori să facă poze. Mai mult, au zâmbit, au făcut glume, au dat chiar şi declaraţii!99a25f2d-5836-44c7-ac43-870f75bb3328_Royal-baby-first-picture-Kate-Middleton-Prince-William

Cu toate că ducesa a născut la ora 4:24 pm, vestea cea mare a fost dată publicităţii abia 4 ore mai târziu, printr-un comunicat oficial emis de Palat, pentru ca cei doi să se bucure în linişte de primele clipe cu cel mic.

În decursul zilei de ieri, cuplul regal a vrut să împartă bucuria şi cu cei din jur, drept dovadă că nu s-au sfiit să ascundă faţa bebeluşului sau să se eschiveze în declaraţii. Chiar proaspăta mămică a declarat că "totul a fost foarte emoţionant; probabil fiecare părinte a simţit asta şi ştie la ce mă refer".

Purtaţi de simţul patern, cei doi părinţi au radiat de fericire spre deliciul sutelor de camere, care au imortalizat cadre deosebite.627x0

Bebeluşul, caracterizat de însuşi tăticul William ca fiind "un băiat mare, chiar greu, care are, cu siguranţă, o pereche bună de plămâni", a fost cuminte pe toată perioada pozelor şi a schiţat câteva gângureli.

Întrebat de reporteri cu cine seamănă băieţelul, cu un zâmbet larg, William a spus: "Din fericire, seamănă cu mama lui", însă Kate a intervenit "Nu, nu, nu, nu sunt aşa sigură de asta."

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.