Logo

Iahtul cu garaj

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 32985 times
Iahtul cu garaj Image

Iahtul cu garaj

RO
E o luptă continuă pe străzi, pentru cel mai mare bolid, pentru cel mai rapid, cu designul cel mai impresionant. Dacă în mediul terestru se întrec automobilele, în mediul acvatic avem iahturile. Firmele vin cu tot mai multe inovații, cu accesorii, cu putere tot mai mare, totul acoperit de un design spectaculos.

În lupta mega-iahturilor din largul mării se evidențiază J\ade. La bordul iahtului de aproximativ 60 de metri găsim o piscină interioară, un acvariu și un garaj! Printre banalele locuri de aterizare a elicopterelor, tobogane și cinematografe, mega-iahtul dispune de un garaj drive-in plutitor. Are o trapă operată-hidraulic care poate stoca o barcă cu motor de opt metri fără să utilizeze un lift pentru a o scoate din apă.

Bazinul intern conține 18.000 de litri de apă și se poate goli și umple în doar trei minute, pentru a permite bărcii să intre pe iaht fără ajutorul unei macarale. Nu este incredibil? Bazinul este și practic. Când nu are barca cu motor la bord, el poate fi folosit ca piscină interioară cu vedere directă în ocean.

Continuarea pe nauticamagazine.ro.
EN

Share it!
Tags: iaht, ambarcatiuni, garaj, bazin interior


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.