Logo

ISIS/ Baghdadi paralizat?!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 7855 times
ISIS/ Baghdadi paralizat?! Image

ISIS/ Baghdadi paralizat?!

RO

Pentru prima dată de când am auzit de gruparea teroristă Statul Islamic, iată că avem și o veste bună. Un reporter al ziarului The Guardian, Kareem Shaheen, a scris pe Twitter că există surse ce indică faptul că autointitulatul calif al Statului Islamic, Abu Bakr al Baghdadi ar fi fost rănit grav după un atac cu dronă al Statelor Unite și că în momentul de față nu se poate mișca din cauza rănilor spinale. Informațiile arată că este tratat de medicii din Mosul, un oraș din Irak deținut de ISIS.

Statele Unite a declarat că atacul respectiv nu avea ca țintă pe Baghdadi și că nici măcar nu știau că se află acolo. Mai mult chiar, nu aveau nici un motiv să creadă că s-ar afla acolo, dar sursele arată că Baghdadi s-ar fi ascuns în zona respectivă deoarece știa din experiență că americanii nu au acoperire acolo și deci nu va fi descoperit.

Mai multe informații nu există în momentul de față, dar conform celor care au ajuns la reporterul Kareem Shaheen, Baghdadi a fost rănit grav în acel atac și deși este tratat în momentul de față, încă nu se poate mișca din cauza rănilor spinale. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.quotidianamente.net

EN

Share it!
Tags: isis, jihad, islam, terorism, siria, irak, mosul, baghdadi, lider, usa,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.