Logo

H&M lanseaza colectia de Halloween pentru copii

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 9058 times
H&M lanseaza colectia de Halloween pentru copii Image

H&M lanseaza colectia de Halloween pentru copii

Descarca

Copiii au toate motivele de bucurie, deoarece brandul de haine H&M lansează în perioada următoare, cu ocazia Halloween-ului, costume de bal mascat pentru fetiţe şi băieţi, desprinse din basmele feerice. Pentru că micuţii adoră să se amuze purtând haine tematice pe care le folosesc ca parte din joaca lor de zi cu zi, această nouă colecţie de haine îi va ajuta să transforme ziua de Halloween în cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Colecţia este inspirată din tematica balurilor mascate specifice secolului XVIII şi are ca principale puncte de atracţie marinarii, sirenele şi piraţii tatuaţi. De exemplu, noua linie de haine pentru fetiţe prezintă volane ample pe rochia ca "de fantomă" sau fundiţe romantice pe bluza şi fusta din costumul de pirat. Accesoriile sunt, de asemenea, deosebit de atent lucrate, colecţia prezentând scoici şi stele de mare pe coroana de sirenă sau o geantă în formă de căţeluş, precum mopsul Mariei Antoaneta.

Reprezentanţii H&M sunt siguri că fetiţele vor fi încântate de rochia Maria Antoaneta (rochie de pastel cu volane ample şi multe funde aplicate, combinată cu accesorii precum o perucă decorată cu o corabie şi o geantă în formă de căţeluş mops), costumele de sirenă (costum cu coadă de sirenă ataşată), rochia de fantomă (rochie alb-unt cu volane în cascade, pentru a crea aspectul de fantomă) sau de bluza şi pantalonii cu modele vintage de tatuaje de piraţi etc.

Iar băieţii de pelerinele în formă de liliac, costumele cu schelet printat sau de multe alte articole pentru a forma un costum întreg în dungi alb-negru, printate pe orizontală şi verticală (pentru un efect "scary").

Toată suma adunată din vânzarea acestei colecţii se va îndrepta către UNICEF, care sprijină 40.000 de copii din suburbiile din Dhaka, pentru a le oferi acces la educaţie şi pentru a le asigura securitatea şi protecţia drepturilor. În plus, vor beneficia indirect de această intervenţie peste un milion de persoane defavorizate.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.