Logo

Ghid - Jocuri video pentru copii

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6384 times
Ghid - Jocuri video pentru copii Image

Ghid - Jocuri video pentru copii

Descarca

Alegerea unui joc video pentru copii este dificilă. Marea majoritate a jocurilor computerizate sunt violente sau transmit mesaje neadecvate pentru copii. Cum procedăm când alegem jocurile video împreună cu micuții? Pentru început, copiii trebuie învățați cu personaje drăgălașe dar pozitive. Eroi, zâne, spiriduși sau orice animal cu lipici la copii. Noi am ales câteva jocuri menite să-i atragă pe cei mici, printre care se regăsește și celebrul Disney!

Disney Infinity

Întreaga lume a copilăriei este construită pe Disney Infinity. Noua platforma de joc permite utilizatorilor să plaseze jucării din lumea reală pe un teren de joacă digital. Introduceți o figurină Disney în baza Infinity pentru a transporta personajele pe ecran. Personaje din Cars, Monsters, Incredibles, Pirații din Caraibe și Lone Ranger vor apărea în habitatul lor natural, unde există oportunități nelimitate de acțiune și aventură. În primul rând, alege între două moduri: set de jucării sau Toy Box. În set de jucării, copilul intră într-o lume tematică de film. Puteți folosi jocul cu caracter de rezolvare a puzzle-urilor, dar și pentru caractere care luptă în locații familiare Disney. În Toy Box, puteți amesteca caractere, clădiri, arme și gadget-uri din filme diferite pentru a crea o lume cu totul nouă.

Smurfs 2

În această vară, cinefilii vor urmări Smurfs varianta a doua. Jucătorii pot experimenta cele mai noi aventuri The Smurfs, la domiciliu, cu Smurfs 2 joc video. Jocul are voci din film și 30 de niveluri pe povești bazate pe acțiunea din film. Se poate juca singur sau împreună cu prietenii. În primul rând, jucătorii aleg un Smurf - fiecare are o abilitate unică, cu ajutorul căreia jocul depășește nivelurile. Jocul începe în Pădurea fermecată de culori. În acest nivel, Smurfs alergă prin pădure, să colecteze sticle de poțiune albastră, și învinge inamicii pentru a ajuta creaturile pădurii aflate sub vraja lui Gargamel. Până la final, Smurfs va trece prin multe aventuri din New York, în Paris , în tundra arctică și în o mulțime de alte medii. Distrează-te smurftastic!

Doodle Jump

Doodle Jump a făcut saltul de la o platformă mobilă la interactivul Xbox Kinect. Jucătorii pot sări pe insule plutitoare și pot întinde aripile imaginare pentru a călători și trece de o serie de obstacole și mulți monștri. Acest joc este împărțit în trei lumi, fiecare lume cu propriul decor unic și un set de provocări. Dispozitivul Xbox Kinect folosește controale speciale, gesturi care imita mișcările jucătorilor pe ecran. Folosind aceste controale, jucătorii trebuie să ară pentru a evita capcanele și să treacă pentru cei „răi” care vor să-i împiedice să parcurgă nivelul.

Gina R.

 Foto: www.timeforkids.com

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.