Logo

Furtul coroanei!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 15680 times
Furtul coroanei! Image

Furtul coroanei!

RO

Noi, privitorii dezinteresaţi şi foarte critici, cu greu ne putem imagina cât efort, cât exerciţiu şi câtă emoţie se ascunde în spatele unui corp cu grijă sculptat, unei defilări lejere şi naturale pe podium, unui zâmbet strălucitor sau unui discurs de salvare a lumii nu foarte lung, dar nici foarte scurt. Viaţa în sine e o luptă, o junglă, iar lupta exclusiv între femei este acerbă, cel puţin. Şi când te gândeşti că un concurs de frumuseţe pune faţă în faţă pe câmpul de luptă cu rochii, coafuri şi picioare, tinere de nici 20 de ani...

Frumuseţea e trecătoare, dar n-a spus nimeni că şi coroniţele Swarovski câştigate în urma concursurilor internaţionale de frumuseţe sunt la fel – de obicei, ele sunt nereturnabile. Cu toate acestea, tânăra May Myat Noe, în vârstă de 16 ani din statul Myanmar, este nevoită să o returneze pe a ei, „tiara” câştigată în urma concursului internaţional Miss Asian Pacific World.

Ceea ce a reprezentat pentru ea un vis, un ţel, a ajuns o dezamăgire, şi nu neapărat pentru că a pierdut titlul de Miss Asian Pacific World 2014 (şi bijuteria în valoare de 100 000 de dolari aferentă), ci din cauza scandalului ce se ţese lent în jurul ei de când s-a întors în ţara natală cu tiara pe care refuză să o returneze până nu primeşte scuze oficiale.

David Kim, reprezentantul media al concursului a declarat că tânăra de 16 ani a beneficiat de implanturi mamare pentru a fi transformată dintr-o copilă, într-un star în devenire. May Myat Kim neagă aceste declaraţii şi acuză echipa managerială a concursului că a minţit în legătură cu vârsta ei – ea neavând 18 ani – şi că au sugerat insistent o transformare totală, din cap până în picioare, pe cale chirurgicală.

David Kim precizează în continuare că tinerei i s-a luat titlul săptămâna trecută, pentru nişte scăpări de comportament – minciuni şi lipsă de recunoştinţă. Ei consideră că May nu a primit vestea tocmai bine şi probabil acela a fost momentul în care a decis să se întoarcă în ţara natală cu tot cu tiara în valoare de 100 000 de dolari, ornată cu cristale Swarovski.

În cadrul unei conferinţe de presă extrem de aglomerate, May Myat Nao se opune în continuare declaraţiilor lui David Kim, pretinzând că a decis să se întoarcă acasă – o ţară strictă, care abia acum s-a scuturat de un regim militar vechi de 50 de ani – fără să aibă cunoştinţă de decizia comisiei manageriale. Tânăra este foarte dezamăgită de experienţa concursului şi nu are de gând să păstreze coroana sau să tragă cu dinţii de titlu – „Nu sunt nici măcar mândră de această coroană. Nu vreau o coroană de la o organizaţie cu o reputaţie atât de urâtă.”

Cu toate astea, vrea neapărat, în numele ei şi a ţării pe care a reprezentat-o, să audă scuze oficiale din partea organizatorilor concursului pentru că a fost numită mincinoasă şi hoaţă.

 

Autor - Mangalea Ioana - Romania

Sursa foto - normannorman.com

EN

Share it!
Tags: concurs, frumusete, miss, coroana, tiara, furt


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.