Logo

Franta / Prabusire aviatica Germanwings produsa intentionat !!!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 7939 times
Franta / Prabusire aviatica Germanwings produsa intentionat !!! Image

Franta / Prabusire aviatica Germanwings produsa intentionat !!!

RO

Conform ultimelor informații apărute în legătură cu avionul care s-a prăbușit în Munții Alpi și care avea la bord 150 de oameni, copilotul a produs accidentul intenționat. Cutia neagră recuperată de la locul accidentului arată că acesta s-a închis în cabina piloților și a condus avionul la viteză maximă direct între munți, ucigându-i într-o secundă pe toți cei care se aflau la bord. În momentul în care copilotul s-a încuiat singur în cabina piloților, pilotul și ceilalți pasageri strigau panicați, dar se pare că nimic nu l-a oprit pe tânăr și nimic nu l-a făcut să se răzgândească.

Intenția lui Andreas Lubitz, copilotul și cel responsabil pentru accident, a fost „să distrugă avionul” a declarat Procurorul din Marseilles, Franța, Brice Robin. Acesta a subliniat însă ideea că până acum nu există dovezi cum că acesta ar fi fost un act de terorism, dar nu a răspuns întrebării dacă ar putea exista un motiv politic ascuns pentru această tragedie. Cancelarul german Angela Merkel a declarat într-o conferință de presă că aceste concluzii la care au ajuns investigatorii „aduc totul într-o dimensiune nouă și pur și simplu de neînțeles.”

Conform procurorului, pilotul i-a lăsat lui Lubitz controlul avionului, timp în care el a ieșit din cabină și s-a dus până la baie. În acest timp, Lubitz a început să inițieze coborârea bruscă a avionului, tot timpul respirând normal.

 Robin însă nu a declarat în mod explicit că Lubitz ar fi intrat în avion cu intenția de a se sinucide. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.independent.co.uk

EN

Share it!
Tags: franta, germanwing, plane, avion, mort, supravietuitori,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.