Logo

Fotografii caritabile!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 15352 times
Fotografii caritabile! Image

Fotografii caritabile!

RO
Râvnitul star hollywoodian, George Clooney și avocata britanică Amal Alamuddin s-au căsătorit week-end-ul trecut la Veneția. Cei doi au donat cea mai mare parte din banii încasați din vânzarea drepturilor de publicare a fotografiilor.

Fotografiile de la nuntă au apărut în revista People și Hello!, iar cea mai mare parte din bani au fost donați fundației Satellite Sentinel Project. Înființată de George Clooney în 2010, fundația ajută țara prin intermediul unor tehnici de monitorizare prin satelit, analizează situațiile tensionate și oferă soluții rapide când siguranța cetățenilor și drepturile omului sunt încălcate. Scopul proiectului Satellite Sentinel este de a monitoriza crimele de război din Sudan.

O altă sumă de bani a fost donată fundației Not on our watch, organizație caritabilă înființată tot de actorul american în colaborare cu Matt Damon, Brad Pitt, Don Cheadle, David Pressman și Jerry Weintraub în 2008. Proiectul vrea să atragă atenția la nivel mondial asupra încălcării drepturilor omului în Darfur și mai departe. De asemenea, furnizează resurse pentru a ajuta la încheierea atrocităților în masă din întreaga lume. Organizația își are rădăcinile în cartea scrisă de Don Cheadle și John Prendergast, cu titlul Not on our Watch.

Înțelegem acum de ce este atât de râvnit actorul. Fiecare fotografie publicată va salva câte o viață, conform unei surse apropiate cuplului, citată de www.tmz.com. În imagini, mireasa este îmbrăcată într-o rochie albă, fără mâneci, creată de casa Oscar de la Renta, iar Clooney apare într-un costum negru Armani, cu o cămașă albă.

Sursa foto: www.tmz.com
Narcisa Morariu

EN

Share it!
Tags: George Clooney, Amal Alamuddin, fotografii, donatii, organizatii caritabile


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.