Logo

Filme de vară ieftine pentru copii

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 5502 times
Filme de vară ieftine pentru copii Image

Filme de vară ieftine pentru copii

Reduceri

În timpul verii multe teatre sau cinematografe oferă copiilor filme gratuite sau ieftine. Chiar dacă bugetul părinților este restrâns, micuții se pot bucura de filme gratuite sau foarte ieftine în aer liber, în sălile de teatre sau cinematografe. Pe lângă acestea, multe dintre aceste instituții oferă și reduceri mari la floricele de porumb și alte dulcețuri de care copiii s-ar putea simți atrași. Astfel, chiar dacă bugetul familiei este restrâns, fiecare își poate permite o ieșire la un film de vară cu copiii.

CinePark” în Herăstrău

Cele mai multe filme de vară pentru copii au loc în Parcul Herăstrău în cadrul festivalului „CinePark”. Un festival în cadrul căruia unde micuții vor vedea în fiecare weekend proiecții dedicate lor precum desene animate. Intrarea este gratuită pe întreaga perioadă a verii, iar copiii vin bineînțeles cu părinții, care intră tot gratuit. De asemenea, în cadrul festivalului sunt proiecții de filme artistice pentru cei mari, intrarea fiind tot gratuită. „CinePark” se desfășoară în perioada 24 mai-14 septembrie 2013.

Festivalul Internațional de Animație în Sibiu

Un eveniment care de abia începe! Se desfășoară în perioada 5-7 iulie la Sibiu și va prezenta o serie de spectacole inedite pentru copii precum „Aladin”, „Castraveții regelui”, „Soldeţelul de Plumb”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Eu și marioneta”, dar vor avea loc și multe alte prezentări de carte. Un bilet este 6 ron. Teatru de copii în Parcul Lumea Copiilor

În data de 6 iulie 2013, Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei va găzdui echipa teatrului Țăndărică, care va interpreta piesa „Capra cu trei iezi”. Spectacolul va fi unul „amuzant” spun organizatorii, care ne îndeamnă că asistăm la un spectacol de teatru pentru păpuși în aer liber, cum nu am mai văzut până acum. Prețul biletelor este între 9 și 13 ron de persoană.

Dacă, însă, preferați confortul de acasă, magazinele mari au lansat promoții la filmele pentru copii. Astfel, puteți achiziționa un DVD cu desene animate sau filme pentru copii cu animale chiar și la prețuri de 3 ron DVD-ul. Este una dintre cele mai economice variante pentru a petrece timpul liber împreună cu copiii. Și pentru a face atmosfera cât mai plăcută, puteți crea în curte sau în casa voastră propriul cinematograf! Așteptați noaptea și „înarmați-vă” cu un coș cu floricele, sucuri naturale și... vizionați filmele în curte sau pe podeaua casei Va fi cu adevărat funny!

Gina R.

Foto: www.classbrain.net

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.