Logo

Fiica lui Gica Hagi si-a facut debutul in cinematografie

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7399 times
Fiica lui Gica Hagi si-a facut debutul in cinematografie Image

Fiica lui Gica Hagi si-a facut debutul in cinematografie

Romania-celebritati

Marele fotbalist Gheorghe Hagi are toate motivele să fie mândru de fiica sa, Kira, care debutează în rolul principal al scurt-metrajului “Bucureşti, te iubesc!”.

Povestea filmului este una de dragoste, care îi are ca protagonişti pe doi tineri adolescenţi care ajung să descopere pe parcursul unei zile locurile frumoase ale Bucureştiului.

Kira Hagi, în vârstă de 17 ani, joacă alături de Rareş Andrici, de 22 de ani, amândoi având roluri principale, în jurul cărora se desfăşoară întreaga acţiune a filmului.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Ioana Albu, Filip Ristovski, Laurenţiu Bănescu, Crina Semciuc şi Bogdan Albulescu, cu participarea extraordinară a maestrului Dan Condurache.

În film, decorul este alcătuit din produsele a peste zece tineri artişti, designeri de obiect sau de fashion din România, cum ar fi Andreea Bădală (Murmur), Mihai Florea, Anca Fetcu, arhiDOT Design, 201 Design Studio, Cai Verzi pe Pereţi, Ramona Bejan, 11 am Architects, Dragoş Dogaru, Atelier A4, Radu Stanimir, Ciprian Vrabie, ThecraftLab, Alexe Popescu.

Pentru realizarea acestui film şi-au unit forţele Happy Sound Production, în parteneriat cu Bucharest Design Center şi cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ArCub.

Filmările s-au desfăşurat în locuri-simbol ale Capitalei, de la parcuri şi cartiere frumoase, la interioare ale unor clădiri sau instituţii, unele dintre ele uitate de public.

Kira Hagi nu se află la primul său rolul, aceasta interpretând în ultimii trei ani câteva roluri dramatice pe scenele din Bucureşti (Teatrul de Comedie şi Teatrul Foarte Mic).

Nici partenerul ei din film, Rareş Andrici, proaspăt absolvent al U.N.A.T.C., nu este “străin” de lumea filmului. A mai jucat rolul Katurian din spectacolul “Omul pernă”, dar şi un rol principal în cadrul Galei Absolvenţilor 2013, rol care i-a adus două premii pentru cel mai bun actor.

Irina Burghelea

 

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.