Logo

Fast food-urile invadeaza Pakistanul!

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 9724 times
Fast food-urile invadeaza Pakistanul! Image

Fast food-urile invadeaza Pakistanul!

RO

Iubitorilor de fast food le place mult să meargă de la un local la altul. În Pakistan, acest trend devine din ce în ce mai popular odată ce brandurile faimoase continuă să deschidă câte un restaurant. Cu excepția noilor restaurante, cele mai vizitate sunt McDonalds, KFC, Nandos, Hardees și Subway.  
Lista continuă, din moment ce oamenii au din ce în ce mai multe alegeri.

McDonalds:

Este una dintre lanțurile de fast food care generează cei mai mulți bani conform ultimelor statistici. McDonalds și-a deschis prima franciză în Lahore în 1998. Burgerii însă conțin foarte multe grăsimi și nu sunt sănătoși pentru corpul vostru. Valoare suplimentară: mesele conțin de asemenea burgeri, băuturi și chipsuri. Micul dejun include brioșe cu ou, ceai sau cafea, suc proaspăt, brioșe cu cârnați de pui, prăjituri, etc.

Johnny Rockets

Francizei Johnny Rockets nu i-a trebuit mult până a înțeles potențialul pieței pakistaneze și la doar 20 de ani după ce și-a inaugurat primul restaurant în Statele Unite, au venit și în Pakistan. Johnny Rockets nu e ca alte restaurante. Acesta oferă o atmosferă distractivă în care arta cu ketchup e adevărată. În momentul de față, există 2 restaurante în Lahore și există planuri pentru deschiderea încă unui restaurant în capitala Islamabad.  

Burger King:

Poate cel mai cunoscut restaurant de burger din Statele Unite, Burger King, a ajuns în sfârșit în Pakistan. Burger King a avut nevoie de ceva timp pentru a-și da seama de potențialul pieței pakistaneze în 2013, dar într-un final și-au deschis prima franciză în Karachi. În momentul de față, Burger King operează în 3 orașe mari din Pakistan: Karachi, Multan și Islamabad, având șapte magazine în total.  

Subway:

Deși Subway nu este foarte popular în rândul adolescenților din Pakistan, continuă să crească, având deschise peste 40 de magazine. Oamenii cărora le pasă de sănătate și care vor să mănânce sănătos și să aibă o dietă echilibrată continuă să aleagă Subway în loc de alte restaurante. Oferind sandwich-uri de calitate cu ingrediente sensibile, Subway atrage din ce în ce mai mulți oameni.  

KFC:

Deși KFC-ul a negociat asupra calității până la un anumit punct, cu toate acestea în ceea ce privește costurile și ofertele, e clar că e înaintea multora. Nu numai că e un restaurant faimos pentru puiul prăjit, pe lângă asta, este și al doilea cel mai mare lanț de magazine fast food din Pakistan în momentul de față. În țară există mai mult de 60 de magazine în fiecare oraș mare.  

Hardees:

Hardees este faimos pentru burgerii săi și încetul cu încetul, devine faimos și pentru cartofii săi prăjiți. Acest lanț de fast food deschide 5 magazine în Pakistan. A reușit să creeze o clientelă fidelă care are nevoie pur și simplu să mănânce acele inele delicioase de ceapă și să mănânce burgerii aceia delicioși.  

Domino’s pizza:

Domino’s pizza este o franciză de pizza extraordinar de faimoasă care operează în momentul de față în Pakistan. Având o gamă de 13 magazine în patru mari orașe din Pakistan, Domino’s a devenit foarte popular în rândul celor din orașe. Domino’s este recunoscut pentru librarea sa rapidă.  

Nandos:

Puiul făcut pe grătar în stil peri peri îi atrage pe mulți. până acum, au deschis 2 restaurante în oraș. Cu toate acestea, nu este la fel de popular ca McDonalds sau KFC, dar a dus mâncarea la un alt nivel.  

Autor: Muniba Mazar - Bangladesh
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.pakistantelegraph.com 

EN

Fast food junkies like to hover from one place to a different. In Pakistan, the trend is accentuating as several international fast-food chains are opening owing to potential market. With the exception of the new ones, the most visited restaurants in Pakistan are: McDonalds, KFC, Nandos, Hardees and Subway.
The list goes on and on as people have gotten more and more choices to go-for. 

McDonalds:

It is one among the biggest revenue generating fast food restaurant consistent with the newest statistics. McDonalds opened its initial franchise in Lahore back in 1998. Burgers weigh but the Burger king as trans fats are in larger amount that isn’t too good for health. Additional value Meals comprise of a burger, drink and chips. Breakfast set of choices includes, egg muffins, Tea or coffee, fresh juice, chicken sausage muffins, hot cakes etc.

Johnny Rockets:

Johnny Rockets didn’t take much long to understand the potential of Pakistani Market and only after 20 years of its main branch inaugural in United States, they disclosed their first outlet in Pakistan. Johnny Rockets isn  like your other restaurants; it provides a fun stuffed atmosphere where ketchup art could be a thing. It presently has 2 outlets in Lahore and with plans to open another outlet in capital town, Islamabad.

Burger King:

Perhaps one in every of the most well-liked burgers in USA has finally come to Pakistan. It took Burger King quite some time to realize the potential of Pakistani market however in 2013, they finally opened their initial franchise in Karachi. At this moment, Burger King is working in 3 major cities of Pakistan: Karachi, Multan and Islamabad with seven shops in total. 

Subway:

Although Subway isn  much famed in teenagers of Pakistan, nevertheless its grown in size, having over forty shops. Health conscious people who need to eat healthy and balanced diet, look towards Subway as their darling selection. By providing sensible quality sandwiches Subway is slowly attracting a lot of and more people.

KFC:

Although KFC has negotiated on quality to some level, however in terms of costs and deals its a clear edge on others. Not only it’s the most famed fried chicken outlet, it’s additionally the largest American fast food chain operational in Pakistan at this time. There are over sixty shops in nearly each major city of the country.

Hardees:

Hardees is famed for its burgers and significantly well-known for its special French-fried potatoes. This American fast food chain is presently operating 5 shops in Pakistan. its been able to gain quality and a loyal client base that simply needs to nibble on those delicious onion rings and have a mouth full of those juicy burgers. 

Domino’s pizza:

Domino’s pizza is a terribly famed pizza franchise presently operative in Pakistan. With a complete range of thirteen shops in four major cities of Pakistan, domino’s has gained popularity in urban population. Domino’s is known for its economical and normal delivery. 

Nandos:

Peri peri flamed grilled chicken is what attracts the most. By now, its opened 2 restaurants in city. Though, it isn’t that much penetrated like McDonalds and KFC chains however its taken foodies on a next level.

Author: Muniba Mazar - Bangladesh

Share it!
Tags: fast food, mcdonalds, asia, pakistan, kfc, dominos,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.