Logo

Evoca - design futurist cu detalii high tech (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6615 times
Evoca - design futurist cu detalii high tech (foto) Image

Evoca - design futurist cu detalii high tech (foto)

Deco

Locuințe deschise, aerisite, flexibile și... high tech! Compania constructoare Quadrant a pășit pe piața imobiliară lansând un nou brand: Evoca! Un design contemporan al unei locuințe de lux, divizia constructoare Evoca a lansat primele locuințe de lux menite să reflecte dorințele și nevoile individuale ale proprietarilor. Compania se axează pe construcții în modele contemporane inovatoare și servicii de consultanță premium pentru a ajuta fiecare cumpărător să-și amenajeze casa într-un stil unicat, așa cum sunt cerințele actuale pe piața construcțiilor imobiliare.

Construit pentru cumpărători, Evoca a realizat o cercetare pe un segment extins de piață, obținând astfel informații valoroase pentru stabilirea preferințelor a gusturilor cumpărătorilor. Primele teste au fost realizate pe viitorii proprietari de locuințe din Seattle. Și datorită reușitei, divizia constructoare Evoca își propune să continue construcții și pentru alte localități din lume. Astfel, moda a prins rădăcini, iar stilul Evoca a intrat în categoria designului futurist cu caracteristici high tech necesare pentru o viață confortabilă de lux.

Personalizare high tech

„Quadrant a fost întotdeauna un lider în furnizarea serviciilor de personalizare a construcției în funcție de stilul de viață al proprietarilor. Cu Evoca am combinat modele contemporane inovatoare, cu un nivel de neegalat al serviciului personalizare care nu pot fi găsite în altă parte”, a declarat Ken Krivanec, președintele companiei Quadrant Homes, din care face parte Evoca.

Casele Evoca vor include opțiuni tehnologice inteligente, precum tehnologia iPad-control, sisteme audio în întreaga casă și nuanțe electronice ale ferestrelor. În plus, întreaga construcție a casei va fi cu 300% mai eficientă față de locuințele noi! Pe lângă faptul că se înclină foarte tare spre ecologie, Evoca prezintă un întreg sistem cu ajutorul căruia locuința devine un tot unitar și oferă tot ce proprietarul are nevoie din punct de vedere al tehnologiei.

„Mai mult decât o casă”

„Evoca este mai mult decât o casă! Este vorba despre proiectarea unei modalități de a trăi mai bine. Aceasta este promisiunea noastră de brand”, spune Krivanec. Casele Evoca vor fi construite în comunitățile selectate pentru prima oară de companie precum Sammamish, Issaquah și Kirkland. Spațiu de locuit pentru locuințele personalizate variază de la 2.400 la 3.400 de metri pătrați, iar gama de preț pornește de la 800.000 dolari și poate depăși 1,2 milioane de dolari.

Potrivit reprezentanților companiei, primele case urmează să fie gata în vara acestui an, apoi Evoca se va extinde și spre alte zone de interes. Designul este într-adevăr futurist, iar tehnologia de care beneficiază locuința urmează să fie specificată într-un mod detaliat de companie la lansarea primei locuințe.

Gina R.

Foto: www.justluxe.com

[gallery columns="4" ids="3913,3914,3915,3916,3917,3918,3919"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.