Logo

Esecuri High Tech: Banda Microsoft si Swing Copters

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 9514 times
Esecuri High Tech: Banda Microsoft si Swing Copters Image

Esecuri High Tech: Banda Microsoft si Swing Copters

RO

Swing Copters

Printre cele mai mari succese ale anului 2014 s-a numărat Flappy Bird, un joc înnebunitor pentru iPhone care a devenit popular imediat. Dezvoltatorul acestui joc a reușit să transforme acest joc simplu într-un succes uriaș. A fost doar un tip obișnuit, iar această aplicație a scos ce a fost mai bun din el. Alegerea de a mai face încă un joc ca Flappy Bird a adus mai multă isterie și curiozitate din partea publicului. Odată ce s-a întors pe piață cu Swing Copters, următoarea sa aplicație, oamenii se așteptau la un nou hit. Din păcate însă, acesta nu a fost cazul. Atenția primită de Swing Copters a fost mult sub cea primită de Flappy Bird.

Banda de la Microsoft

Compania a lansat în mod neașteptat un nou dispozitiv de tracking pentru fitness. Răspunsul imediat a fost de a felicita compania pentru reușita în a lansa în mod discret un nou dispozitiv pentru fitness. Cu toate acestea însă, dispozitivul în sine a fost distrus pur și simplu de către experți. Potrivit câtorva dintre aceștia, banda fitness de la Microsoft era iritantă pe piele, iar display-ul se afla în partea de sus a încheieturii. Era ca și cum ai fi încercat să înfășori un dispozitiv pătrat în jurul unei încheieturi rotunde.  

Autor: Kapil
Traducător: Raluca
Sursa photo: www.tecmundo.com.br

EN

Swing Copters

Amongst the major successes of 2014 was Flappy Bird, this is a simple, maddening iPhone game which got viral. The developer of this game pulled it off simply due to its huge success. He was only a guy & the attractiveness of the application got the better of him. The choice to take the game off only heightened the hype and curiosity. Once he came back with his Swing Copters for following up his first app, individuals were imagining another hit. Unfortunately, this wasn’t the case. The attention which Flappy Bird caught was never held by Swing Copters.

Band from Microsoft

The company unexpectedly launched a new fitness tracking device. The sudden response was to congratulate the company for quietly launching a different fitness device. However, the gadget itself was severely trashed by the experts. According to some of those, the fitness band was itchy to wear with a display on the top of their wrist. It was like fitting a round wrist in a square device. 

Author: Kapil

Share it!
Tags: flappy bird, app, apple, microsoft, fitness, swing copters, game,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.