Logo

Eleganță la Cannes Film Festival 2013 (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6111 times
Eleganță la Cannes Film Festival 2013 (foto) Image

Eleganță la Cannes Film Festival 2013 (foto)

Articole vedete

Eleganță, rafinament, celebrități și ținute de zeci de mii de euro! Așa poate fi prezentat în cțteva guvinte imaginea glamour a Festivalului de la Cannes 2013! Evenimentul a luat sfârșit duminică, iar la ceremonia de închidere au fost oferite premii pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor și cel mai bun scenariu. La Vie d'Adele, un film francez, a câștigat Palme d'Or și  filmul american „Inside Llewyn Davis” a câștigat premiul Grand Prix. Iar dacă ar fi existat și un premiu pentru ținutele celebrităților afișate pe covorul roșu, cu siguranță Nicole Kidman au fi luat „Grammy-ul” fashion! Nu ne credeți? Haideți să admirăm împreună ținutele exclusiviste cu care s-au afișat marile celebrități ale momentului pe covorul roșu de la Festivalul de Film Cannes 2013! Enjoy!

Nicole Kidman De trei ori WOW! Nicole Kidmana optat în prima zi a Festivalului de Film de la Cannes pentru o rochie Chanel, purtată în premieră! A doua zi s-a afișat cu o rochie albă lungă, elegantă, cu talia din nestemate, care purta semnătura designerului Giorgio Armani. Cât despre accesorii, Nicole Kidman și-a pus frumusețea în valoare cu bijuterii Harry Winston

Uma Thurman Cunoscută drept o actriță cu pasiune, Uma Thurman și-a făcut o intrare de zile mari! Vedeta a făcut furori pe covorul roșu afișând o ținută impresionantă într-o rochie frapantă de argint marca Versace!

Audrey Tautou O rochie roșie Prada, cu cordon roz! Pentru ce look mai pasional de atât putea opta? Audrey Tautou a purtat superba creație a casei de modă Prada la ceremonia de închidere a Festivalului de Film Cannes.

Laetitia Casta Un mod de a înviora look-ul la Cannes! Modelul ținutei aleasă de Laetitia a atrs privirile prin extravaganță. Ținuta a fost format dintr-o rochie fătă bretele semnată de Dior, cu un bolero în formă de aripi!

Janet Jackson Clasică așa cum o știm! Janet Jackson a mers la sigur optând pentru un costum alb imaculat, care s-a dovedit a fi pe placul criticilor de modă. O ținută oarecum așteptată, în stilul consacrat Janet Jackson.

Sharon Stone Un model demn de urmat! Actrița a etalat o siluetă fără cusur într-un alb imaculat. A optat pentru o rochie lungă, elegantă, semnată de casa de modă Roberto Cavalli.

Olivia Palermo WOW. Full glamour într-o rochie creație cu imprimeuri de leopard semnată de Roberto Cavalli. O rochie îndrăzneață care a prins-o de minune pe frumoasa actriță.

Cele mai multe ținute afișate de celebrități la Festivalul de Film de la Cannes au purtat semnătura casei de modă Roberto Cavalli. Semn că anul acesta, Roberto Cavalli e pe val în industria fashion cu rochii exclusiviste, care urmează să fie lansate pe piață în perioada imediat următoare. Ce rochii v-au făcut cu ochiul?

Gina Rotaru

Foto: glamourmagazine.co.uk

[gallery columns="4" link="post" ids="2154,2150,2151,2149,2148,2142,2144,2146,2145,2147,2141,2138,2137"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.