Logo

Două românce, supermodele la Victoria's Secret!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6860 times
Două românce, supermodele la Victoria's Secret! Image

Două românce, supermodele la Victoria's Secret!

Romania-celebritati

Dintre miliarde de fete, le-au ales pe ele! Două românce au ajuns să pozeze pentru prestigioasa casă de modă „Victoria's Secret”! Andreea Diaconu și Diana Moldovan au reușit să atingă cel mai înalt nivel din industria celebrității fashion internaționale. Mai exact: să încheie un contract cu celebra casă de lenjerie intimă Victoria’s Secret. O reușită care a insuflat României nu doar mândrie, ci și speranța unui real potențial în industria fashion internațională!

Tot mai multe modele românce pășesc pe podiumuri internaționale de modă, atrăgând atenția marilor case fashion din diferite colțuri ale lumii. După Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, a venit rândul Andreei Diaconu și Dianei Moldova să se afirme în pictoriale prestigioase. Anul trecut, Diana Moldovan a făcut furori în catalogul Victoria Secret, iar anul acesta Andreea Diaconu a prezentat colecția prestigioasei companii de lenjerie intimă direct din catalogul 2013! Două reușite pentru care fetele au reușit să stârnească invidia a milioane de modele și admirația a miliarde de oameni din întreaga lume.

Andreea Diaconu, în catalogul 2013

Are 22 de ani și a devenit colegă cu supermodelele Adriana Lima și Bar Rafaeli, nume importante din cadrul echipei Victoria’s Secret. Tânăra româncă a apărut în catalogul colecţiei “Pink” by Victoria’s Secret în aprilie 2013, unde a prezentat noua colecție de lenjerie intimă! Andreea Diaconu este model de aproximativ 8 ani și a fost remarcată de designeri internaționali la puțin timp de la debutul ei în România.

Românca a mai pozat pentru case de modă internaționale importante precum Vogue, Chanel, D&G şi Armani, iar în urmă cu aproximativ o lună a bifat încă o reușită: Victoria’s Secret. Iar asta nu e tot! Andreea Diaconu a prezentat ținute pe podiumuri de modă internaționale pentru Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giambattista Valli şi Giorgio Armani. Andreea Diaconu are 1,78 metri și mărimile 83-59-88.

Diana Moldovan, în catalogul 2012

Are 25 de ani și a impresionat anul trecut în catalogul Victoria Secrets, prezentând noua colecție de lenjerie intimă a casei de modă. Diana Moldovan s-a făcut remarcată în 2007, când a urcar pe posiumurile de modă prezentând ținute ale Alice Roi, Max Azria și Rebecca Taylor în New York. A fost momentul în care cariera ei a simțit o puternică ascensiune. Imadiat a urmat un pictorial pentru celebra revistă „V”, iar în 2011 a devenit imaginea brandului de cosmetice Clarins!

În 2012, casa de modă a câștigat castingul pentru un pictorial destinat colecției Victoria Secret și astfela ajuns în catalogul anului 2012! Un succes răsunător în domeniul fashion, urmat de colega ei Andreea Diaconu care se bucură anul acesta de aceeași apreciere din partea Victoria’s Secret! Sperăm ca tradiția să continue, iar în catalogul Victoria’s Secret 2013 să admirăm tot imagini cu un model din România!

Gina Rotaru

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.