Logo

Destinații de vară cu discount

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5726 times
Destinații de vară cu discount Image

Destinații de vară cu discount

Materiale

Grecia, Turcia, Bulgaria sau Spania sunt primele alegeri ca destinații de vacanță ale românilor! În fiecare vară, tour operatorii agențiilor de turism mizează pe acest lucruri și fac oferte substanțiale la vacanțele cu autocarul. Însă, există și agenții de turism din România care încearcă să deschidă sau să dezvolte noi destinații, iar aceste oferte putem spune că sunt de top! Pe primul loc în sectorul nouților sunt croazierele, însă nișa este încă un necunoscut pentru majoritatea oamenilor. Iar cea de-a doua, și cea mai palpabilă, este formată din vacanțele de vară către destinații aparte precum Dubai, Belize, Egipt, Portugalia, Croația sau Muntenegru.

Mulți dintre noi au tot auzit de aceste destinații, însă neîncrederea persistă. Teama de nou este principalul factor care îndeamnă turiștii să opteze pentru destinații cunoscute, în care au mai pășit măcar o singură dată înainte. Motiv pentru care agențiile de turism încearcă să favorizeze turismul în aceste direcții și lansează pe piață oferte aproape de nerefuzat. Sejurul în Belize la jumătate de preț, sejururi în Dubai cu facilități pentru copii, vacanțe în Egipt cu multiple opțiuni, iar lista poate continua cu o mulțime de exemple care să ne facă dă spunem Da din prima atât din pricina peisajelor cât și datorită prețurilor destul de accesibile.

Reduceri de până la 80%

Egiptul este în topul reducerilor anul acesta, un sejur de 7 nopți în celebra locație Sharn el Sheikh pornește de la 450 de euro pentru o persoană. Și culmea este în plin sezon turistic. Dacă preferați o vacanță și mai ieftină în Egipt, optați pentru finele verii începutul toamnei, când prețurile ar putea ajunge chiar și la 300 de euro de persoană pentru un sejur de 7 zile. În Dubai ofertele sunt și mai tentante. Chiar dacă este o destinație cunoscută ca fiind de lux, ofertele arată prețuri minime de 30 de euro pe noapte de persoană, la un hotel de trei stele.

Dacă însă preferați pachetele și condițiile mai cu pretenții, un sejur de 7 nopți la un hotel de cinci stele pornește de la aproximativ 1600 de euro de persoană. Prețul este redus de la 4700 de euro de persoană. Tentant, nu-i așa? Nici Croația nu stă rău la oferte, pensiunile oferind cazare la prețuri de 30 euro, cu aproximare. Costurile cresc pe măsură ce se înmulțesc și numărul de stele. Cât despre sejururi, ajung la preț de Grecia sau Bulgaria: aproximativ 300 de euro pentru 7 nopți de persoană.

În categoria oferte au fost introduse și vacanțele de vară în România. Cele mai multe se regăsesc în delta Dunării și la munte. Litoraluyl încă se menține la nivel înalt în privința prețurilor, care au crescut de la începutul sezonului estivat cu aproximativ 20%. Așadar, înainte să spuneți DA unui sejur în străinătate sau în România, analizați foaret bine piața ofertelor. S-ar putea să ajungeți într-o destinație la care nici nu ați visat până acum, încadrându-vă în bugetul stabilit!

Gina R.

Foto: www.whistlerblackcomb.com

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.