Logo

Decorarea locuintei de Craciun

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 6503 times
Decorarea locuintei de Craciun Image

Decorarea locuintei de Craciun

Deco

Crăciunul este cea mai plăcută perioadă a anului şi eu cred că întreaga casă ar trebui să fie decorată pentru Crăciun, nu doar camerele unde vor sta oaspeţii sau unde vom sta la masă cu familia. Pentru a simţi spiritul Crăciunului în fiecare moment, avem nevoie să ne decorăm chiar şi dormitorul. Există atât de multe moduri confortabile, de la culorile tradiţionale de roşu şi verde, până la albastru cu alb sau argintiu, pentru o variantă mult mai sofisticată.

1. Muzică specifică sărbătorilor de iarnă Pune nişte muzică de Crăciun în timp ce decorezi întreaga locuinţă, pentru a intra în spiritul magic al sărbătorilor. Dacă eşti fan Elvis Presley, Chris Rea sau îl preferi pe Frank Sinatra, colindele de Crăciun vor răsuna în toată casa, astfel încât să ai acel sentiment cald de vacanţă. 2. O, brad frumos! Ai posibilitatea să-l decorezi în multe combinaţii preferate (verde şi albastru, argintiu şi crem, roşu şi alb, roşu şi albastru etc) şi cu globuleţe de mărimi diferite (ovale, rectangulare, lunguieţe sau mici), care pot fi la fel de interesante în bradul tău. Iar o combinaţie de stiluri şi de linii (verticale, orizontale, curbate, rotunde, ovale sau diagonale) va mângâia privirea în mod plăcut. Indiferent de opţiunea aleasă, asigură-te că brăduţul tău va înfrumuseţa cu gust camera şi va completa perfect decorul de Crăciun.

3. Pune o mulţime de lumini de Crăciun în toată casa

Paturile, mobila, canapelele, fotoliile, ferestrele, scaunele, pe toate le poţi decora cu luminiţe, beteală, moşi crăciuni, mărgele sau steluţe. Important este ca orice colţişor să-ţi inspire căldură şi magie. Şi asigură-te că ai prize la îndemână, astfel încât să ai instalaţiile aprinse şi în timpul nopţii. 4. Multe, multe decoraţiuni! Borcane cu fundiţe sau umplute cu bomboane colorate şi mentolate; globuri de zăpadă cu inscripţii religioase, ornamente tip "fulgi de zăpadă", beteală în 3 culori, ghirlande (una mai mică, alta mai mare sau una mai îngustă, alta mai lată) pentru draperii, coroniţe cu specific de Crăciun, lumânări parfumate, cristaluri sclipitoare, crengi de brad strălucitoare, coşuri împletite din nuiele, turtă dulce, beţişoare din scorţişoară, conuri de brad...sunt doar câteva exemple care vor da un plus de farmec încăperii. În plus, te va ajuta să intri cu adevărat în atmosfera de sărbătoare! 5. Nu uita de piesa centrală a dormitorului, patul Ia nişte perne frumoase şi o pătură groasă şi aruncă-le pe pat. Nu numai că te vei simţi confortabil, dar vei avea şi acea senzaţie că nu mai vrei să te dai jos din pat. 6. Parfumează întreaga locuinţă cu arome specifice Crăciunului Toată lumea iubeşte mirosul de sărbători! Fursecurile, biscuiţii cu scorţişoară, cozonacii cu nucă, prăjiturile, bomboabele şi torturile nu trebuie să-ţi lipsească din această perioadă. La toate acestea adaugă vinul fiert, ţuica fiartă, ciocolata caldă sau lichiorul de ouă.   Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.