Logo

De Black Friday … E-Redus.ro isi lanseaza noul “Look”!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 6049 times
De Black Friday … E-Redus.ro isi lanseaza noul “Look”! Image

De Black Friday … E-Redus.ro isi lanseaza noul “Look”!

RO

“Batrana Doamna”, platforma de reduceri http://www.e-redus.ro/, dupa ce a fost cumparata in 2013 de o societate americana, (Kochler and Kluger Inc.),  s-a decis sa isi schimbe “lookul” tocmai de Black Friday.

Toate bune si frumoase, intentia este laudabila … mai ales ca toate platformele de reduceri in lume, (nu doar in Romania) nu stau tocmai “pe roze” (doar ati auzit de plecarea “Groupon” din piata Romaneasca).

Intrebarea retorica este daca oamenii au nevoie de reduceri sau de platforma de reduceri…mai ales in Romania?!

Raspunsul este desigur DA, DA, DA, mai ales ca romanii ar cumpara orice si oricand!…redus sa fie, mai ales de Black Friday. Si atunci de ce NU le mai merge?!

Pe de o parte pentru ca peste tot gasesti aceleasi oferte (mai ales  de “tuns, ras si frezat”), dar si pentru ca (spun ei) romanii sunt descurcareti,  iau datele de contact din platformele de reduceri si contacteaza direct partenerii acestora…asa ca siteurile de reduceri raman cu “buzele umflate” (parca nu e corect, nu?)

Si atunci de ce daca si marele “Groupon” a plecat din Romania (o piata prea mica zic ei)... americanii de la Kochler and Kluger Inc. se incapataneaza in investitia lor in “Synergy Webs”, inceputa in 2012 si mai ales in modernizarea E-Redus?!

Ei spun ca E-Redus are rolul de promotor intr-un sistem complex de 50 de site-uri din domenii diverse.

Pe de alta parte ni se spune ca platforma lor nu mai este acum un simplu site de reduceri ci o adevarata platforma complexa care inglobeaza:


-        platforma de reduceri zilnice, moderna si customizabila;

-        platforma DirectDeal unde pot cumpara  direct (fara comision E-Redus) de la parteneri dotata cu harti si sistem de Geolocatie;

-        platforma de cupoane din Romania si internationale (online sau printabile);

-        platforma de reactivare oferte arhivate (la cerere);

-        platforma de afiliere;

-        platformele de concurs Subscribe&Win si Invite &Win.

Toate acestea sunt “impachetate”, (spun developerii lor), intr-o platforma moderna, integral responsiva (adica optimizata pentru desktop, tableta si mobil) cu posibilitati de customizare proprie (culori, background, etc) si dotata cu chat si sistem de ticketing intr-un format bilingv (RO, EN).

Noi doar am consemnat, ramaneca voi sa testati, sa vabucurati si mai ales sa profitati de reducerile www.E-Redus, ca doar de asta sunt pe piata … sa va aduca reduceri cat mai bune, oriunde ar fi ele.

Nu uitati de cea mai noua aplicatie de marketing cu care se mandresc americanii de la www.E-Redus, care este “Synergy Cart” un sistem de aditionare automata de  reduceri in functie de numarul de produse din cos, pe principiul: cumperi mai multe produse, castigi mai mult!

Ramane sa vizitati, sa-l incercati … si sa spuneti si altora daca e “rentabil” sa cumperi din http://www.e-redus.ro/?!

 

EN

Share it!
Tags: reduceri, black friday, e-redus


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.