Logo

Competiție de Minifotbal la Hunedoara

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6307 times
Competiție de Minifotbal la Hunedoara Image

Competiție de Minifotbal la Hunedoara

Fotbal

Weekend-ul acesta este dedicat distracției și competițiilor sportive! B'Estfest Summer Camp 2013 își deschide porțile în comuna Tunari, iar Campionatului Naţional de Minifotbal se desfășoară în Hunedoara. Pasionații de fotbal vor putea asista la o competiție agitată la sfârșitul acestei săptămâni, când se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Campionatului Naţional de Minifotbal. Un campionat la care vor participa 20 dintre cele mai bune echipe de minifotbal din țară! Echipele au fost alese dintr-un număr de 2.000 care s-au înregistrat la eveniment în toată țara.

Și surprizele nu se opresc aici! Organizatorii au avut grijă să-i bucure pe toți pasionații și să le ofere întregul Campionat Național de Minifotbal la televizor. Astfel, meciurile din cadrul Campionatului Naţional de Minifotbal vor fi transmise în direct de postul de televiziune GSP TV pe întreaga perioadă a desfășurării lor. Vineri meciul din cadrul campionatului va avea loc la ora 14.00, sâmbătă la ora 11, iar duminică la ora 12.

Grupe și clasificări

Echipele care s-au calificat pentru această fază a Campionatului Mondial de Minifotbal au fost în 4 grupe, astfel: - Grupa A (Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova, Railex Suceava, Dolce Vita Târgu Jiu) - Grupa B ( Fortuna Buzău, Juventus Sibiu, Roş Albaştrii Satu Mare, Pandurii Târgu Mureş, Dorally Mall Constanţa) - Grupa C (Lis Affair Tomeşti Iaşi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman, Oţelul Galaţi, Phoenix Hunedoara) - Grupa D (Mav Glissando Timişoara, AS Vispeşti 2010 Ploieşti, Smart Baia Mare, ABC United Bucureşti, Old School Football Arad). Ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă se vor califica în sferturile competiţiei, pentru ca în cursul zilei de duminică să se desfăşoare semifinalele, finala mică şi finala.

 Anul acesta printre jucătorii de minifotbal care se vor afla pe teren se numără pe de o parte şi foşti fotbalişti care au evoluat la echipe de tradiţie, precum Petre Marin, Adrian Pitu, Gigel Coman, Ciprian Mozacu, Adrian Neaga, Stelian Carabaş, Leonard Naidin sau Mihai Guriţă, anunță Agerpress.ro. De asemenea, vor participa și componenţi ai echipei naţionale de minifotbal, triplă campioană europeană, Cristian Popa, Nicolae Constandana, Miroslav Nicolin, Sorin Ghiuş, Călin Pantelimon, Mircea Popa şi Călin Trohin. Oameni care le vor oferi spectatorilor și telespectatorilor un joc atractiv așteptat de toți fanii din minifotbal ai României.

La eveniment va participa și Filip Juda, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Minifotbal, alături de alţi invitaţi din federaţiile naţionale interesaţi să urmărească jocul celor mai buni jucători din lotul echipei naţionale de minifotbal al României. Lot care va putea participa toamna aceasta și la competiția miniEURO Greece 2013.

Gina R.

Foto: www.insport.ro

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.