Logo

Columbia/ Sa o vezi cu ochii tai!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 6819 times
Columbia/ Sa o vezi cu ochii tai! Image

Columbia/ Sa o vezi cu ochii tai!

RO
Columbia este o ţară frumoasă şi  plină de vibraţii.  Sfatul tuturor este să mergi acolo şi să descoperi singur această minunată ţară. Aer curat, cer albastru genial, simplitatea regăsită pe străzile oraşelor, oamenii care te salută, copaci mari de mango, căruţe trase de măgari pline cu avocado, roşii, papaya, banane verzi sucuri din fructe proaspete.

10 motive pentru care Columbia ar trebui să fie destinaţia ta următoare de călătorie.

1 Oamenii sunt pasionaţi şi cu adevărat minunaţi.
Columbienii sunt oameni frumoși şi şi nu doar în ceea ce priveşte aspectul. Ei posedă o frumuseţe interioară care exprimă  o pasiune pentru tot ceea ce fac.

2 Nu e la fel de periculos pe cât crezi.
Nu aveţi încredere în ceea ce mass-media vă spune despre Columbia. În ultimii 10 ani, rata criminalităţii a scăzut, răpirile sunt la un minim istoric, iar cele mai multe regiuni sunt perfect sigure pentru deplasare.

3 Există o mare şansă de explorare a necuoscutului
Având în vedere concepţia greşită despre Columbia şi anume că este \"periculos\", nu este atât de populară printre turişti. Astfel, Columbia este un paradis ce aşteaptă să fie explorat.

4 Este locul perfect pentru a practica limba spaniolă.
Columbienii, în general, au tendinţa de a vorbi încet cu pronunţie clară, ceea ce face o converstie mai uşoară.

5 Cultură autentică.
Încă există posibilitatea de a experimenta adevăratul stil columbian de viață:

6 Este un paradis pentru solicitanţii de aventură şi iubitorii de natură.
Perfect prinsă la tropice şi de-a lungul a două mari, Columbia oferă călătorilor posibilitatea de a experimenta o serie de climate într-o singură vacanţă. Alegeţi de la plaje superbe, la munte, păduri tropicale, junglă pentru exploratori şi sporturi extreme pentru cei în căutare de adrenalină.

7 Arhitectură conservată incredibil
Vizita în multe oraşele din Columbia vă va duce înapoi în spania colonială din secolul al 17-lea. De la străzi înguste pietruite, pieţe uriaşe cu arhitectură în stil baroc şi restaurate, cetăţi şi catedralele sunt uluitoare.

8 ritmul de dans şi muzică te vor captiva.
Columbienii se nasc cu o dragoste pentru dans. Ţara vă oferă şanse infinite să învăţaţi să dansaţi şi să va bucuraţi de salsa, vallenato, reggaeton, cumbia, champeta şi un nou stil numit choque.

9 Infinita varietate de fructe exotice.
Lulo, guanábana, Zapote, Nispero, sunt doar câteva dintre delicioasele fructe exotice găsite în mod unic în Columbia. Sucuri de fructe proaspete sunt disponibile la fiecare colţ de stradă.

10 Veţi dori să rămâneţi!
Motto-ul din Columbia, \"Singurul risc este dorinţa de a rămâne,\" este 100% adevărat. După ce o să încercaţi fructe exotice, dansuri senzuale,cafeaua organică, marea albastră, munţii şi dormitul în hamac, o să va doriţi să nu va desprindeţi de acest loc minunat.


Autor: Roxana Samfira
Sursă foto: goturist.ru


EN

Share it!
Tags: colombia, cultura, vizita, traditii


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.