Logo

Chevrolet Trax a fost lansat în România!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8484 times
Chevrolet Trax a fost lansat în România! Image

Chevrolet Trax a fost lansat în România!

Bouts

Șoferi, pregătiți-vă de o nouă bijuterie! Chevrolet Trax a fost lansat în România! Noul automobil de clasă mică a fost lansat ieri cu mare fast pe piața din România. Prețul? Țineți-vă bone! Pornește de la 15.500 de euro cu toate taxele incluse. V-ar tenta? Puțin probabil. Nu din cauza mărimii ei, a capacității sau a prețului, ci din cauza crizei financiare. Cu toate acestea, autoturismul ar avea o șansă pe piața automobilelor întrucât se întrece cu nume mari de mașini, iar prețul este destul de rezonabil. Cel puțin pentru cine este dispus să mai investească într-o mașină.

Chevrolet Trax concurează cu Nissan Juke, Opel Mokka şi Renault Captur. Autoturismul este disponibil în trei variante de motorizare: un motor turbo pe benzină de 1,4 litri, un motor pe benzină de 1,6 litri şi un motor turbo diesel de 1,7 litri. Modelul intră în categoria B de SUV-uri de clasă mică, ceea ce înseamnă că acaparează o piață majoritară chiar și în România. Este segmentul de middle unde s-au înregistrat cele mai multe vânzări din sectorul auto. Motiv pentru care importatorul estimează că în România Trax va deveni al 4-lea cel mai vândut model al mărcii, după Aveo, Cruze şi Spark.

Caracteristicile Chevrolet Trax

Chevrolet Trax are o lungime de 4,2 m, o lăţime de 1,7 m şi o înălţime de 1,6 m. Elementele cheie ale designului interior sun formate din grila dublă a radiatorului, cu legendarul papion Chevrolet, pasajele roţilor adânci, aripile spate destul de atletice şi farurile duble parabolice, anunță Agerpress.ro. Pentru scaune sunt disponibile opt configuraţii pentru scaune. Cele din spate au o priză standard de 230 V, care poate fi folosită pentru reîncărcarea laptopurilor şi a altor dispozitive electronice. Tare este că nici nu au nevoie de un adaptor.

 Posibilităţile de depozitare sunt multiple, spaţiul de încărcare poate fi extins până la 1.370 de litri, iar sub podeaua portbagajului este disponibil un spaţiul de depozitare suplimentar. În combinaţie cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, motorul de 1,4 l dezvoltă o putere de 140 cp (103 kW) şi generează un cuplu maxim de 200 Nm, în timp ce motorul turbo diesel de 1,7 l asigură o putere de 130 cp (96 kW) şi un cuplu maxim de 300 Nm.

 Motorul turbo diesel de 1,7 l este cel mai economic dintre cele trei şi consumă 4,5 l/100 km cu o transmisie manuală (tracţiune pe puntea faţă), în timp ce consumul motorului turbo de 1,4 l cu transmisie manuală consumă în medie 6,5 l.

Gina R.

Foto: primeautomobiles.com

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.