Logo

Cele mai mari esecuri de la Hollywood!

Author: admin
Posted: 1 year ago
Read: 10361 times
Cele mai mari esecuri de la Hollywood! Image

Cele mai mari esecuri de la Hollywood!

RO

2017 a fost un an foarte prost pentru Hollywood, care a produs dezastru după dezastru. Nici unul dintre filmele mult appreciate de critici nu s-a descurcat prea bine. Cars 3 de la Pixar nu a ieșit în evidență și nici Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Haideți să vedem care au fost cele mai mari dezastre de la Hollywood din 2017.

#1: VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Valerian and The City Of a Thousand Planets a fost un film uriaș cu un buget de $180 de milioane. Era special pentru că a obținut bugetul acesta din donații. Acesta a fost cel mai mare film de acest fel care a fost realizat fără implicarea vreunui studio. Dar se pare că mulți nu au vrut să îl vadă. Filmul a pierdut o sumă record de $135 de milioane. Fanilor nu le-a plăcut interpretarea actorilor din rolul principal, Dane DeHaan și Cara Delevigne. Faptul că a fost un dezastru la box office a fost foarte trist pentru că acest film a fost copilul producătorilor și a fost creat cu mare dificultate. Dacă ar fi reușit, ar fi fost un imbold foarte puternic pentru creatorii de filme independenți, dar nu a fost să fie.

#2: THE GREAT WALL

The Great Wall l-a avut în rolul principal pe Matt Damon, unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood. A fost regizat de către regizorul chinez Zhang Yimou și trebuia să fie un efort al două echipe, una americană și una chineză. China este cea mai importantă piață pentru Hollywood, așa că nimeni nu se aștepta să o dea în bară. Dar deși s-a descurcat foarte bine în China, nimeni nu l-a văzut în America. La box office s-au strâns doar $171 milioane, mai puțin de $50 de milioane venind din America. Pierderea a fost de $75 de milioane.

#3: GHOST IN THE SHELL

Ghost in the Shell a fost un film cu un buget uriaș care a pierdut $60 de milioane la box office. În film a jucat Scarlett Johansson și este bazat pe o manga japoneză. Filmul a primit recenzii foarte proaste și se pare că această carieră a lui Scarlett Johansson în industria filmului este în declin. Povestea a fost plictisitoare și lipsită de originalitate. Nu e de mirare că filmul a pierdut bani.

 #4: KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

Guy Ritchie a abordat o nouă perspectivă asupra faimoasei povești a Regelui Arthur. Filmul a avut un buget de $175 de milioane dar a strâns doar $148 la box office în întreaga lume. Principala critică la adresa acestuia a fost că povestea adevărată a Regelui Arthur a fost uitată și că filmul a fost plin de scene pline de acțiune care nu aveau nici un sesn. Ritchie plănuia să regizeze o serie de 6 filme cu Regele Arthur, dar e foarte puțin probabil ca acest lucru să mai aibă loc acum.

#5: THE DARK TOWER

Toată lumea se aștepta ca The Dark Tower să se descurce bine. Până la urmă, filmul e bazat pe o poveste a scriitorului Stephen King și doi actori foarte respectați joacă în rolul principal, Idris Elba și Matthew McConaughey. Dar din păcate, filmul a fost lent și plictisitor și mulți oameni nici nu știau despre ce e vorba. Nu e de mirare că a pierdut bani! Din fericire, filmul a avut un buget mic de doar $60 de milioane așa că nu s-a pierdut chiar atât de mult. 

Autor: Raghav Hegde - India
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.youtube.com

EN

2017 has been a very poor year for Hollywood, which has been churning out one flop after another. None of the fancied movies did much in the box office. Pixar’s Cars 3 did not do much, and neither did Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. But there are other films that have done much worse. Here’s a look at Hollywood’s biggest flops of 2017.

#1: VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Valerian and The City Of a Thousand Planets was a major film made for $180 million. It was special because it was entirely crowdfunded. The biggest film of its type to be made without the involvement of any studio. But it turned out that not many people wanted to see it. The film lost a record $135 million. Fans did not like the performance of the lead actors, Dane DeHaan and Cara Delevigne. It was really sad that this movie flopped because it was a labor of love for the producers, made with a lot of struggle. Had it succeeded, it would have been a major boost to independent filmmaker, but it was not to be.

#2: THE GREAT WALL

The Great Wall starred Matt Damon, one of Hollywood’s most famous actors. It was directed by the brilliant Chinese director Zhang Yimou and was supposed to be a joint effort of American and Chinese filmmakers. China is the most important market for Hollywood, so one expected this film to do very well. But while it did well in China, nobody saw it in the USA. The box office returns were just $171 million, with less than $50 million coming from the US box office. The loss was over $75 million.

#3: GHOST IN THE SHELL

Ghost in the Shell was a big budget film which lost as much as $60 million in the box office. The film starred top actress Scarlett Johansson, and was based on a Japanese Manga. The film opened to very poor reviews and it does seem like Scarlett Johansson’s career is on the decline. The story was boring and unoriginal as well. No wonder the film lost money.

 #4: KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

Guy Ritchie had a new take on the famous story of King Arthur. The film was made for a big budget of $175 million but could only make $148 million in the worldwide box office. The criticism was that the actual story of King Arthur was forgotten and the movie had too many action scenes that did not make sense. Ritchie planned to make a series based on King Arthur with 6 films, one doesn’t see that happening now.

#5: THE DARK TOWER

Everyone expected The Dark Tower to do well. After all, it was based on popular writer Stephen King’s bestselling novel and started two highly respected actors, Idris Elba and Matthew McConaughey. But unfortunately, the film was slow and boring and most people could not figure out what it was all about. No wonder it lost money! Fortunately, this was a low budget film made for $60 million, so not much money was lost. 

Author: Raghav Hegde - India

Share it!
Tags: filme, hollywood, esec, 2017, the dark tower, ghost, shell, valerian,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.